Cristiano Ronaldo a jelen futball egyik legnagyobb ripacsa és erről bizonyíték is van. Színészvideó.

A világ két legjobb labdarúgójának tartják jelenleg Leo Messit és Cristiano Ronaldót. Az argentin hivatalosan is három éve regnáló aranylabdás, Mr. Zselé viszont 2011-ben csak a harmadik helyen végzett, és szakmai berkekben is megoszlik megítélése Xavival és Iniestával szemben. Ebben az idényben Cé a gólokat és az eredményeket tekintve is felnőtt Messi mellé. Egyelőre. Jelen állás szerint 37 gólnál jár a Primera Divisiónban, eggyel lőtt többet, mint Messi, a tabellán is a Real Madrid áll az élen és a BL-ben is gyakorlatilag négy között vannak a blancók. Jelzés értékű viszont, hogy a bajnokságban a luzitán 200 lövésből jutott el ennyi gólig, a Barca támadója pedig 156-ból.

De amiben viszont tényleg nagyon különböznek, az a habitusuk. Újdonságot nem mondok azzal, hogy Ronaldo a jelen foci leginkább megosztó személyisége, allűrjei, hisztijei, színészkedése híresebb, mint ő maga. A portugál focicafka az APOEL elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésének első félidejében mindent bemutatott, amit egy Jászai-díjas labdarúgótól elvárunk: esett-kelt, látványosan, amolyan latinos módra veszett össze a csapattársakkal és a kispaddal. Csak mert nem ment a Realnak.
Na de ez a közel negyedórás összeállítás mindennél beszédesebb:  És itt van egy összeállítás a világ legnagyobb és legröhejesebb színészi teljesítményeiről.

Majd egy arról a személyről, aki ezt kicsit máshogy csinálja...

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Csodás góllal fordított a Fradi és jutott a Magyar Kupa döntőjébe

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés