Még nem tértünk magunkhoz a sokk után: büntetőkkel kapott ki egy német csapat a döntőben!

Bekövetkezett az, ami emberöltőnként csak egyszer-kétszer esik meg: a Bayern München tizenegyesrúgásokkal maradt le a Bajnokok Ligája-győzelemről, ráadásul egy legendásan gyatra tizenegyesrúgó nemzet csapatával, a Chelsea-vel szemben. Miután a rendes játékidőben nem bírtak egymással a felek (1-1 Müller, illetve Drogba góljával), előbb hosszabbítás következett, amiben ugyan Drogba szabálytalansága nyomán tizenegyeshez jutott a Bayern, ám Robben gyengén rúgott büntetőjét Cech hárította.

Ekkor még mindenki reménykedett abban, hogy csapata elkerüli a legkegyetlenebb véget a büntetőrúgások képében, ám az eredmény nem változott, így jöttek a tizenegyesek. Lahm, Gomez és Neuer, illetve Mata, David Luiz és Lampard értékesített tizije után Olic hibázott. Ashley Cole berúgta, ellentétben Schweinsteigerrel - Drogba pedig pofátlan könnyedséggel lőtte be a Chelsea negyedik büntetőjét, hogy aztán megkezdődhessen a tombolás.

A bajnokságban nem túl meggyőző Chelsea tehát duplázott (FA-kupa és BL-trófea), a Bayern viszont gyakorlatilag mindenről lecsúszott. Vajon elegendő-e ez Abramovicsnak ahhoz, hogy végre kinevezze Di Matteót?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Élőben nézheted Marozsán Fábián negyeddöntős meccsét

Guardiolának van miért aggódnia a szezon egyik legfontosabb meccse előtt

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés