A Man. City lehengerlő hazai pályán, a Barcelona elszenvedte első vereségét, hatalmasat küzdött a Haladás, és szenzációs meccset játszott a Spurs és az MU.

A legkomolyabb következmény

Pár hónapja, vagy akár pár hete egészen hihetetlen lett volna, ha valaki azt mondja, hogy kirúgják Ricardo Monizt a Fraditól. A holland mestert ugyanis rajongásig szeretik a játékosai, a tréner pedig őket, és nem mellesleg a szurkolók is imádják. Csakhogy ezzel az erős kerettel elég gyenge és eredménytelen focit játszott hónapok óta a zöld-fehér gárda, a Pécs elleni elképesztően peches (hatalmas öngól és kamu tizenegyes) vereség után pedig a Fradi vezetői menesztették Monizt.

A legnagyobb meccs

Hatalmas mérkőzést játszott a Tottenham és a Manchester United, közte egy remek Walker-szabadrúgásgóllal, egy amatőr Walker-hibával és elképesztően nagy Sandro-bombával. Ja és mellesleg egy Rooney-duplával.

A legnagyobb gól

Sandro lökete talán volt akkora, ha nem nagyobb, mint Husztié, de hát nyilván elfogultak vagyunk. A Hannover 18 méterről végezhetett el szabadrúgást a Frankfurt ellen, Huszti Szabolcs pedig bal lábbal a bal felsőbe tekert. Zseniális gól. A Hannover végül 2–0-ra nyert, Huszti pedig tizenkét meccsen hat gólnál és három gólpassznál jár.

A legjobb hazai pálya

Ismét nyert a Manchester City a saját stadionjában, így sorozatban a hetedik bajnokiját is behúzta: ezeken 29 gólt lőtt és csak kettőt kapott. Most a Swansea City kapott egy laza hármast, Álvaro Negredo remek szabadrúgása után Samir Nasri duplázott.

A legelső vereség

Várható volt, hogy nem tart örökké a Barcelona veretlensége se, és igazán meg sem lepődhetünk, hogy a Bilbao törte meg a sorozatot. Az Athletic Club otthon még nem kapott ki, a San Mamésban még a Barca is meg szokott szenvedni. Még Messivel is, hát még nélküle. A baszkok győztes gólját Iker Muniain pöckölte a Barcelona kapujába.

A legjobb

Nem csak Messi, hanem Cristiano Ronaldo is sérült, ám a Real Madrid hazai pályán így is 4–0-ra legyőzte a Real Valladolidot, mert egy másik klasszis ettől felszabadult belelendült. Gareth Bale három gólt szerzett, így kilenc meccsen hétgólos a méregdrága walesi.

A legnagyobb szív

Mennyei Bajnokság záró mérkőzésén a Haladás ember- és gólhátrányba került az első játékrészben a Videoton ellen Szombathelyen, de a szünet után hatalmasat küzdve mégis egyenlíteni tudott Ugrai góljával. A hajrában még egy hazai játékost leküldtek, mégsem tudott nyerni a Vidi. A meccs embere az a Rajos Gábor volt, aki a 38. percben csereként állt be, majd egy percen belül kiállították...

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

100 millió oka van a Fradinak, hogy figyelje a Championship alakulását

Brutálisan erős csapattal megy az olimpiára a Team USA

További cikkeink a témában
Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?
Hirdetés