Ahol jó foci van, ott bizony elég jó a focistafeleség-felhozatal is, az úgynevezett WAG-ek is nagy sztárok, arról ugye nem beszélve, hogy általában baromi jól is néznek ki. Megmutatunk egyet minden héten. A vébé ideje alatt sem állunk le, nézünk vébés WAG-eket. A ghánai válogatott Kevin-Prince Boateng például a csodás Melissa mellett hajtja álomra a fejét. Így minden könnyebb.

Melissa Satta 1986 februárjában Bostonban született, szardíniai származású szülők gyermekeként, ennek köszönheti mediterrán külsejét. És miután szépen felcseperedett, gyorsan ki is derült, hogy ez a külső épp elég ahhoz, hogy megéljen belőle: modellkedik, tévés műsorokat vezet. És Kevin-Prince Boateng menyasszonya lett. A ghánai-német középpályást akkor ismerte meg, amikor az a Milanban játszott, azóta már el is jegyezte a párductestű barna szépséget. Boateng egyébként húszévesen már egyszer házasságra lépett, sőt, Jennifertől született egy fia is, Jermaine.

Satta kisasszony természetesen a leghíresebb magazinokban is pózolt már, a Maxim a 2010 Sports Illustrated Swimsuit Issue és a Playboy is felfigyelt rá. Nem is értjük, miért. A fenti galériában keressük a válaszokat. De itt is mutatjuk:

És a bizonyíték, hogy Melissa és KP egy pár:

Szerinted Boateng és Ghána megnyerheti a vébét? Ha igen, és fogadsz rá, 300-szoros pénzt nyerhetsz vele!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Hivatalosan is román állampolgár lett a magyar sakk legnagyobb értéke

További cikkeink a témában