Az egyik legsármosabb focista után jöjjön az egyik legkevésbé vonzó játékos cefetül vonzó felesége.

Abbey Clancy, vagyis most már Abbey Crouch arról ismert, hogy második lett a brit Topmodell-műsorban, majd legalább számtalan újság borítóján szerepelt. Legnagyobb sikere, hogy 2009-ben az FHM magazin olvasói a világ 12. legjobb nőjének választották. A kétméter magas Peter Crouchcsal 2006-ban jöttek össze és 2011-ben össze is házasodtak, miután megszületett kislányuk, Sophia. Amúgy elég mókás párost alkotnak, miután a focista 69 kiló és nem szép, Abigail pedig gyönyörű és csak 175 centis. Nem véletlenül nyilatkozta ezt egyszer Crouch: "Ha nem lennék focista, azt hiszem, még szűz volnék."

Az igéző szépség persze nem csak fehérnemű- és bikinimodell, de tévézik is – ez mondjuk elég klasszikus együttállás. De azért otthon is megállja a helyét: „Sokan azt hiszik, hogy futballistafeleségnek lenni maga a mennyország, de ez nem egészen így van. Peter például teljesen kétbalkezes otthon, még egy villanykörtét is nekem kell kicserélni."

Íme a bizonyíték, hogy a nem szép férfiaknak is van esélyük (oké, egy Bentley is van mögötte). Ráadásul Abbey még villant is egy fél mellbimbót. Köszönjük.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Dudaszós meccsnyerővel kaptak ki LeBron Jamesék a bajnoktól

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés