Futballistafeleségek: Abbey, a pálcikaember Crouch igéző, szőke topmodellje

Ahol jó foci van, ott bizony elég jó a focistafeleség-felhozatal is, az úgynevezett WAG-ek is nagy sztárok, arról ugye nem beszélve, hogy általában baromi jól is néznek ki. Megmutatunk egyet minden héten. Az egyik legsármosabb focista után jöjjön az egyik legkevésbé vonzó játékos cefetül vonzó felesége.

Abbey Clancy, vagyis most már Abbey Crouch arról ismert, hogy második lett a brit Topmodell-műsorban, majd legalább számtalan újság borítóján szerepelt. Legnagyobb sikere, hogy 2009-ben az FHM magazin olvasói a világ 12. legjobb nőjének választották. A kétméter magas Peter Crouchcsal 2006-ban jöttek össze és 2011-ben össze is házasodtak, miután megszületett kislányuk, Sophia. Amúgy elég mókás párost alkotnak, miután a focista 69 kiló és nem szép, Abigail pedig gyönyörű és csak 175 centis. Nem véletlenül nyilatkozta ezt egyszer Crouch: "Ha nem lennék focista, azt hiszem, még szűz volnék."

Az igéző szépség persze nem csak fehérnemű- és bikinimodell, de tévézik is – ez mondjuk elég klasszikus együttállás. De azért otthon is megállja a helyét: „Sokan azt hiszik, hogy futballistafeleségnek lenni maga a mennyország, de ez nem egészen így van. Peter például teljesen kétbalkezes otthon, még egy villanykörtét is nekem kell kicserélni."

Íme a bizonyíték, hogy a nem szép férfiaknak is van esélyük (oké, egy Bentley is van mögötte). Ráadásul Abbey még villant is egy fél mellbimbót. Köszönjük.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon