Lehet, hogy nem szerencsés kategorikusan kijelenteni, hogy ő A WAG, ő minden idők legvonzóbb focistacsaja, de egyrészt a szépség megítélése szubjektív dolog, másrészt viszont Zaira Nara tényleg annyira csodás, hogy nehéz elképzelni, hogy megosztó lenne: őt tényleg minden férfi szexinek tart. Ugye?

Zaira Nara modell, ezzel aligha lepek meg bárkit is, a 180 centis szépség gyerekként kezdte a szakmát, mára meg az egyik leghíresebb, legkeresettebb fehérneműmodell lett, és mi sem természetesebb, hogy számtalan tévéműsorban is feltűnt. A 25 éves argentin lányt 2011 márciusában eljegyezte az uruguayi klasszis csatár, Diego Forlán, ám néhány hónap múlva bejelentették a szakítást. Annak okairól egyikünk sem nyilatkozott, Zaira is szűkszavúan annyit mondott, "hála az égnek, hogy nem ment férjhez".

Miután nem derült ki, miért mentek szét, a sajtó elkezdett találgatni, és egyetlen épkézláb magyarázatot talált arra, Forlán miért hagyhatta el a világ egyik leggyönyörűbb nőjét: meleg.

Nara aztán nem sokkal később összejött egy másik híres sportolóval, úgyhogy most már az argentin teniszezőre, Juan Mónacóra lehetünk féltékenyek.

És a bizonyíték, hogy az álompár létezett, Forlán tényleg együtt volt ezzel a csodával.

A következő oldalon mutatunk még négy darab Nara-fotót, de csak azok kattintsanak a tovább gombra, akik képesek elviselni a fedetlen keblek látványát! (18+)

Ezekre a fotókra, ahogy mondani szokás, nem tudjuk ráütni a fotógarancia pecsétet. Elvileg ő Zaira, és láthatóan eléggé úgy is néz ki, mint ő maga, de nem vennénk mérget rá, hogy nem csak egy rá kísértetiesen hasonlító cuki modellről lőttek képeket és Zaira Nara néven futtatják. De ha ő, ha nem, kellemes látvány.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

A PSG hajlandó 200 millió eurót fizetni egy 16 éves futballistáért

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés