Ahol jó foci van, ott bizony elég jó a focistafeleség-felhozatal is, az úgynevezett WAG-ek is nagy sztárok, arról ugye nem beszélve, hogy általában baromi jól is néznek ki. Megmutatunk egyet minden héten. Június nem is indulhatna jobban, mint egy egykori Miss Walesszel és Big Brother-sztárral, a hatalmas kebleiről és a Giggs-botrányról híres Imogennel.

Imogen Thomas 2003-ban Miss Wales lett, de a 2006-os év hozta meg számára a nagyobb hírnevet, amikor is három hónapig szerepelt az angol Big Brother-ben. Az igazi áttörést azonban azzal érte el a glamour modell (múlt héten megtanultuk, mit is jelent pontosan), hogy Ryan Giggs szeretője lett. Vagyis pontosabban azzal, hogy ez kiszivárgott. Wales nemzeti hősének szobra ledőlni látszott, még a parlamentig is eljutott a sztori, annyira felkavarta a briteket a botrány. A feddhetetlen családapaként és példás férjként számon tartott Man. United-szélsőnek felesége és családja volt, sőt, most is van, ebbe a képbe nehéz volt beilleszteni egy szeretőt. Nem is akarták, hisz Giggs tényleg egy félisten (volt) Walesben.

Feltétlenül elítélendő Ryan cselekedete, de titokban, halkan azért bevallhatjuk, hogy picit megértjük. A majd tíz évvel fiatalabb, 31 éves Imogen elképesztően szuggesztív jelenség, elnézve a képeit, nem lehet könnyű neki nemet mondani, ha annyira köti az ebet a karóhoz. Márpedig gyaníthatóan ő forszírozta a futballistasztárral való affért.

Nézzük meg a következő oldalon fedetlen keblekkel is Thomas kisasszonyt. Tekerj tovább!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Újabb fogadási balhéba keveredett a korábban tíz hónapra eltiltott Tonali

Littler a Premier League-ben is felért a csúcsra

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés