Élünk a gyanúperrel, hogy Wanda Nara nem azzal csavarta el az argentin focisták, Maxi López és Mauro Icardi fejét, hogy éjszakába nyúlóan beszélgettek Sandro Botticelli és Giuseppe Verdi életművéről, az olasz kortárs művészekről, vagy akár mondjuk bármiről. Érezzük, hogy ez előítélet-ízű, de Wanda képeiről nem elsősorban az értelem sugárzik – bár speciel nőként sem nyűgözött le minket, nem az a kategória, aki miatt hátba szúrnánk akármelyik kollégát. Nemhogy barátot.

Hogy miről van szó? Nos, Wanda és Maxi López házasok voltak, nem is rövid ideig. Aztán hat év és három közös gyermek után zátonyra futott a csodás kapcsolat, kisvártatva pedig felbukkantak közös képek Nara asszonyról és Maxi honfitársáról, sőt, barátjáról, a szintén focista, korábbi csapattárs Icardiról. A kilenc évvel fiatalabb Mauro jó barát bizony vitte a haver feleségét, gyerekekkel együtt, és büszkén posztolgat is Twitteren. Április 15-én, a Sampdoria–Inter bajnokin aztán találkozott a két argentin csatár, de Maxi nem annyira örült ennek, nem is fogadta Icardi kézfogását. Érdekes, kilenc éve Icardi már egyszer lenyúlta Lópezt, de akkor még csak egy aláírással.

Persze nem ők az egyetlen labdarúgók, akik a haverjuk, csapattársuk nőjét lenyúlják, Angliában elég komoly kultúrája lett ennek. Helló, Terry!

És a bizonyíték, hogy Wanda már Icardi mellett keresi a boldogságot:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Élőben nézheted Marozsán Fábián negyeddöntős meccsét

Guardiolának van miért aggódnia a szezon egyik legfontosabb meccse előtt

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés