Ahol jó foci van, ott bizony elég jó a focistafeleség-felhozatal is, az úgynevezett WAG-ek is nagy sztárok, arról ugye nem beszélve, hogy általában baromi jól is néznek ki. Megmutatunk egyet minden héten. Most egy olyan nő jön, akinek már megmutattuk legcsodásabb testrészét, de mást meg nem. Hát most jöjjön Lavezzi Yaninája teljes valójában.

Yanina Screpantét augusztus 6-án már megmutattuk elég közelről, legalábbis reméljük. Persze ki más lehetne, ha egyszer ő Lavezzi csaja, márpedig Ezequiel barátunk nyilván nem lőne más nővel punciszelfit. Ugye? Na, szóval miután alulról már láttuk Yaninát, nézzük meg egyéb módon is, például munka közben.

A 30 éves argentin hölgy ugyanis váratlanul épp modell, szóval hozzá van szokva a lencséhez, meg ahhoz is, hogy még nála is sokkal híresebb férfiakkal mutatkozik. A PSG argentin vb-ezüstérmes támadója előtt egy bizonyos Juan Martín del Potróval járt, aki meg Grand Slam-győztes teniszező. Állítólag azt találta mondani a szakítás után, hogy soha többet híres sportolóval. Végül is Lavezzi focista, nem sportoló.

És a bizonyíték, hogy a két szép ember egy pár. És most nézd meg, ők vannak-e ezeken a képeken is.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Xabi Alonso döntése miatt egy portugál edző lett a Liverpool A-opciója

A világ legkeresettebb edzője a Liverpoolt és a Bayern Münchent is visszautasítja?

További cikkeink a témában