Próbáltunk tutira menni az elmúlt hetekben, hiába. Kockáztattunk csupa döntetlenes szelvénnyel, az sem vált be. Kombináltuk a kettőt, de minek. Mára nincs semmilyen közös platform, egyszerűen csak kiválasztottunk három meccset, hátha.

Hat mérkőzés óta nyeretlen a Milan, ráadásul Fernando Torres utoljára akkor rúgott gólt, amikor a macskák még kiscicák voltak. Pippo mesternek talán többet kellene gyakorolni a lestaktikát, hiszen játékoskorában szívatták vele eleget. A csapata vasárnap délután azt az Udinesét fogadja, amelyet még mindig a nyugdíjazás küszöbén álló Antonio Di Natale repít – sokat elárul mindez az olasz futball mai helyzetéről. A piros-feketék a derbidöntetlent követően ma egy győzelemmel fogják kiengesztelni a még kitartó szurkolóikat.

Fél órát nézhetünk nyugodtan a Milan meccséből, mert 15:30-kor a Wolfsburg–Mönchengladbach – nem tévedés – rangadóra kellene átkapcsolni néha. A Bundesligában csak szenvedő Dortmund miatt a zöld-fehér farkasok lettek a Bayern München első számú üldözői, így hát drukkoljunk nekik, hogy minél tovább tartson jó sorozatuk és érdekes legyen a bajnokság, ha már a BVB ennyire lemaradt.

Nagyon nem megy hazai pályán a Tottenhamnek a PL-ben, a győzelmeit mostanában idegenben (és emberelőnyben) szerzi. Most valamiért még is úgy érezzük, a múlt heti utolsó perces siker visszahozza a játékosok önbizalmát és megverik otthon a hullámzó teljesítményt produkáló Evertont.

Topliga-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a majdnem hétszeres pénz is!

(Fotó: Europress/AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Letartóztattak két Premier League-focistát szexuális erőszak gyanúja miatt

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés