Elég jók az esélyeid, hogy a helyszínen, a Stamford Bridge-en less meg egy, a bajnoki cím szempontjából igen fontos meccset. Ehhez elég, ha játszol a TippmixPrón. Mondjuk fogadj a Pool–Arsenal rangadóra!

Liverpool–Arsenal

Tipp: döntetlen – TippmixPro: 3.35
Fogadási határidő: február 8., szombat, 13:45

A betyárját, hát elég hatásosan indult el a TippmixPro Mesternégyes játékának februári, angliai etapja: a hét elején a Premier League kék rangadójára lehetett fogadni, a City–Chelsea után pedig jön egy vörös harc, a Liverpool és az Arsenal között. Nem kisebb meccs ez sem, a hazaiak a negyedik helyen állnak, és annál lejjebb nem is akarnak csúszni, az ágyúsok pedig vezetik a bajnokságot. És szeretnének is ott maradni, elvégre 2004 óta nem nyertek bajnokságot. Pokoli nagy meccs lesz!

Annál is inkább, mert mindkét együttes remek formában van, ellenben az egymás elleni párharcaik egy ideje elég egyoldalúak. A vörösök – akik egyébként 1990 óta várnak a bajnoki aranyra – legutóbb 2008 áprilisában tudták legyőzni az Anfield Roadon az Arsenalt, de akkor is Bajnokok Ligája-meccsen; 2007 márciusáig kell visszalapoznunk egy bajnoki sikerhez. Londonban két és fél éve le tudták győzni Arsene Wenger együttesét, de azóta már négyszer találkozott a két brigád. Legutóbb november elején, akkor Cazorla és Ramsey góljaival viszonylag könnyedén nyert az Arsenal. Az Anfield Roadon 2012-ben járt a londoni csapat, kétszer is, és mindkétszer győzelemmel repült vissza a fővárosba.

Brendan Rogers fiai azonban sokkal jobb focit játszik, mint a két évvel ezelőtti Liverpool, most épp hét meccs óta veretlen, saját pályáján pedig az utolsó tíz meccséből kilencet megnyert. Egyébként is csak a Southampton ellen botlottak meg Gerrardék, a 10–1–1-es index elég meggyőző. Pláne a tizenkét meccsen kapott nyolc gól. Ja és még nem is említettem a SAS-t, amely eddig 37-szer csapott le a ligában! Hogy az meg a fene? Hát a Suárez and Sturridge, vagyis a Liverpool csatársora: az uru 23, az angol 14 gólnál jár, nincs párja duójuknak a ligában, sőt, Európában. Ketten több gólt lőttek, mint tizennégy PL-csapat összesen!

Az Arsenal nem ennyire kétemberes, vezeti is a bajnokságot. Nyolc forduló óta veretlen, a legutóbbi négy idegenben játszott meccsén tíz pontot zsebelt be. És ugye elég komoly önbizalommal futhatnak ki az Anfieldre Özilék, ott ritkán kap ki, sőt, a csapat nagy része még sosem. Az biztos, hogy Walcott, Flamini és Ramsey nem lép pályára, de valószínűleg a frissen igazolt Kallström sem, a középpályán tehát nem nagyon tud variálni Wenger. A hazai vörösöknél a védelem hiányos: José Enrique, Johnson, Agger és Lucas Leiva nem egészséges.

Mondani sem kell, hogy a meccs mindenféle fogadás nélkül is rohadt izgalmas lesz, de gondolj bele, ha még teszel is fel egy kis pénzt – ha okosan variálsz, elég jó eséllyel nyersz, hiszen a legkisebb odds is 2.08. És az a Liverpool-győzelemé, amire a statisztikák szerint a legkisebb a sansz. Mi rátoltunk kisebb összeget az ikszre, de annyit fizet a vendéggyőzelem is. Mondd, te mit választasz?

Irány a TippmixPro, fogadok a meccsre!

Olvass el mindent a Mesternégyes játékról, és nyerj két jegyet a Chelsea–Arsenal, a Bayern München–Borussia Dortmund, az Internazionale–Napoli vagy a Barcelona–Atlético Madrid csúcsmeccsre!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A cipőkollekció, melyben kompromisszumok nélkül lehetsz szabad, egyedi és vagány

Menhelyről? Tenyésztőtől? Honnan legyen kutyád?

Nehéz jelzőt találni Sterling elrontott szabadrúgására

További cikkeink a témában