Kétféle zölddel és arannyal dolgozott az Umbro az ír meznél, no meg a hófehérrel. Az egyik legszebb!

Ahogy az eddig bemutatott válogatottak, úgy Írország sem állt elő szokatlan színkombinációjú váltómezzel. Szerencsére. De ne aggódjatok, ahogy haladunk szépen előre az esélyesek felé, érkeznek a meglepő(en ocsmány) színek is.
Na de maradjunk az íreknél, akiknek természetesen az Umbro szállítja a garnitúrát és mondanom sem kell, ismét kalapot kell emelni az angol sportszergyártó előtt. Mindkét szerelés kifejezetten ízléses és tetszetős lett, öröm lehet benne játszani, de nézni is az lesz.

A hazai zöld mez négyféle színből áll össze, de semmi túlcifrázás nincs benne - a zöld két árnyalatát hosszanti csíkozásban rendezték el, melyeket vékony arany csíkokkal választottak el. Bátor és innovatív. A gallér meg elegánssá, umbrossá teszi. (A randa, ormótlan 3-as szám a hason ne tévesszen meg senkit, az szponzorlogó és csak a szurkolói változaton szerepel.)

A váltómez meg talán még ennél is szebb, a hófehér alapra egy baloldalon hosszanti irányban végigfutó - mindkét árnyalatból összerakott - zöld csíkot húztak végig.

A divat rovat véleményez

A két legnagyobb sportszergyártó általában jövőbe mutató megoldásokkal próbál egymásra licitálni, az Umbro viszont nem állt be a sorba. A gallérral és a klasszikus teniszpólókra hajazó formával is jelzik, hogy maradnak a jól bevált megoldásoknál. Kifejezetten mutatós mezek, a zöld felső csíkozása egészen pazarra sikeredett.

Nézd meg a többi mezt is!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Nem írtak jókat Szoboszlai Atalanta elleni teljesítményéről

További cikkeink a témában