Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Debrecen a Európa-liga-csoportkörbe jutásért játszik Bernben, az ellen a Young Boys ellen, amely hat éve 7–3-as összesítéssel ütötte ki a Lokit. Pedig még csak nem is a fiatal fiúk Svájc kirakatcsapata. De azóta közeledhetett a két gárda egymáshoz, bízunk a "pontszerzésben". Nyolc és félszeres lóvét akaszthatsz a szelvényünkkel.

Lovrencsics epikus nyilatkozata óta tudjuk, hogy bármilyen meccsen lehet pontot, pontokat szerezni, felkészülési mérkőzésen simán, így aztán nyilván egy oda-visszavágós párharcban is. Nem a Loki az esélyes Svájcban, sőt, a Young Boys 2008-ban már helyretette a magyar focit, de most biztosak vagyunk benne, hogy nem kap négyet Bernben a DVSC. Mi több, most még abban sem, hogy többet kap, mint amennyit rúg, noha nincs épp jó formában Kondás Elemér csapata. Az eddigi három bajnoki fordulóban kétszer kikapott a Debrecen, idegenben még gólt sem lőtt, de lehet, hogy épp emiatt kicsit lebecsüli majd a svájci együttes.

A Young Boysnak minden oka megvan a nagy mellényre, az előző két meccsén hat gólt lőtt és egyet sem kapott, a larnakai Ermist is úgy ütötte ki, hogy csak a félidők elején kellett középkezdéssel foglalkozni. Remek, stabil tehát a védelem, és iszonyúan gyorsak a támadóik. Otthon még nem kaptak ki a bajnokságban, azonban a három meccsükből csak egyet nyertek meg, az Aarau és a Thun is elvitt egy pontot. Erre a Loki is képes lehet, ha szervezett és masszív lesz a védelme, akárcsak a BATE elleni hazai meccsen.

Mellécsaptunk még két fix egyest, a Partizan és a Lyon győzelme eléggé borítékolható. A három meccs 8.20-szoros pénzt ér, vagyis egy ezressel ∼8200 forintot nyerhetsz. Nem rossz órabér.

A szerdai El-szelvény:

Jaj, én is szeretnék egy ennyit nyerni! De hol lehet fogadni? Épp itt, gyere!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.