Sajnos nem először látunk ilyen szintű brutalitást focipályán, emlékezzünk csak például Véber György vagy Leonardo kettétört lábszárára, vagy Witsel kíméletlen, félelmetes belépőjére, de ezt képtelenség megszokni. Figyelem, 18+-os videó!

Nem teszem ki nagyba a videót, ha esetleg mégis meggondolnád magad, akkor legyen időd. Több szögből is lehet látni, ahogy az Aarau liechtensteini légiósa, Sandro Wieser nyújtott lábbal, térdmagasságban érkezik Gilles Yapi Yapo lábába. Az FC Zürich 32 éves középpályása olyan súlyos sérüléseket szenvedett (leszakadt a térdkalácsa, elszakadtak a térdszalagjai, porcleválása van, és a combizma is meghúzódott), hogy vélhetően ezzel a pályafutása is véget ért.

Az FCZ elnöke bejelentette, hogy mivel szerintük szándékos szabálytalanságról volt szó, feljelentést tettek a futballista ellen. A 21 éves játékos tagadja, hogy szándékos lett volna, de mindegy is, ilyen esetben pont akkor kellene visszaengedni a pályára, amikor a sérült játékos is visszatérhet. A meccset egyébként a Zürich nyerte 1–0-ra, Wiesert pedig természetesen kiállították.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Martínezé az egyik legőrültebb statisztika a futballban

További cikkeink a témában