1. 10 / 10
    Első számú kedvencünk Rafael van der Vaart kedvese, Sylvie, aki bemondónőként és modellként is ismert. A szőke szépség 2009-ben legyőzte a mellrákot, amiért külön tisztelettel adózunk előtte – ráadásul több ízben is bebizonyította már, hogy jóval több ő, mint az üresfejű WAG-kolónia legnagyobb százaléka.

  2. 9 / 10

    Natalie Suliman fehérneműmodell, mégpedig a legígéretesebb fajtából: nagy álma, hogy a Victoria’s Secret lányai közé kerülhessen. Pasija ugyan egyelőre annyira nem híres (a Sunderlandben futballozó Kieran Richardsonról van szó), azért nyilván senkiben sem merül fel, hogy Natalie-nak ne volna helye a top tízben. A hölgy egyébként masírozott már egy szál fehérneműben az Oxford streeten is, hiába, no, kemény meló a modellkedés.

  3. 8 / 10

    Bár Zaira Nara nemigen panaszkodhat sem a külsejére, sem a modellkarrierjére, a Wikipedián még mindig az első bekezdésben szerepel róla, hogy Diego Forlán barátnőjeként került be a köztudatba. Bár az uruguayi támadó a futballistaszokással ellentétben nem a kicsapongásairól híres, az álompár szakítása hatalmas hullámokat vert, ugyanis a modell elzárkózott a nyilatkozatoktól, Forlán hallgatott, mint a sír, úgyhogy a sajtó megtalálta az egyetlen lehetséges magyarázatot, ami miatt valaki ezzel a nővel felbonthatja az eljegyzését: Forlán meleg.

  4. 7 / 10

    Emily O’Hara idomait nézve kétségünk sem lehet afelől, hogy a Manchester United játékosa, Tom Cleverley alig várja, hogy végre hazaérjen edzésről, és az otthoni szorgalmi feladatokkal folytathassa a testmozgást. Emily esküvőszervezőként kezdte pályafutását, de aztán hogy, hogy nem, egyszer csak fehérneműmodellként ébredt. Legnagyobb örömünkre.

  5. 6 / 10

    Irina Sajk az ügyeletes sztár-WAG, ami nem is csoda, hiszen Cristiano „Fekete köröm” Ronaldóval kavar már jó ideje. Az orosz szupermodell még azt is megbocsátotta Cének, hogy annak fia született, miközben ők már jártak. A fél világ azt lesi, vajon Sajk kisasszony valóban megzabolázta-e a hatalmas Don Juanként ismert játékost. Egy biztos: Irina bájain semmi sem múlik, mondhatni, ócseny hárásó!

  6. 5 / 10

    Hogy magyar versenyző is legyen a mezőnyben, előkerestük a legszebbet, aki ráadásul nem csak külsőleg figyelemre méltó hölgy. Póth Diána többszörös magyar bajnok, Európa-bajnoki negyedik műkorcsolyázónőről talán kevesen tudják, hogy „mellékesen” Gyepes Gábor felesége. Ha a tripla toe loop-tripla toe loop kombináció mellett a konyhában sem elveszett ember, Gyepes megütötte a főnyereményt!

  7. 4 / 10

    Raffaella Fico külsejére igen, kapcsolataira azonban sokkal kevésbé igényes – más magyarázatot nem találtunk arra, mi okból kavarna valaki Balotellivel. A futballista, aki petárdázás közben felgyújtotta a saját lakását, akinek megerőltető perceket okoz egy megkülönböztető mellény felvétele, egész biztosan nem Kantot idéz az ágyban. Ám mivel Raffaella a Rai2 Celeb vagyok, ments ki innen-jének köszönheti hírnevét, a pár valószínűleg pompásan megérti egymást. Bár arról, hogy a hölgy Cristiano Ronaldóval is kavart, nyilván nem beszélnek.

  8. 3 / 10

    Shakira igazi szupersztár, nem is a pasija hátán kapaszkodott fel, így igazi szenzáció volt, amikor végre nyíltan is felvállalták kapcsolatukat Piquével. Az utálatos újságírók persze azonnal előkapták a születési biziket, így kiderült, hogy az énekesnő tíz évvel idősebb szerelménél, és persze kéthetente felröppen a hír, hogy már megint szakítottak. Közben pedig Shakira együtt bulizik a Barcelona játékosaival, énekel nekik a koncertjén, és úgy szurkol Piquének, hogy egyszerűen meg kell zabálni. Kit érdekel, hány éves?

  9. 2 / 10

    Cheryl Tweedy a futballtörténelem egyik legnagyobb kérdését vetette fel az emberekben: hogyan volt képes az az idióta Ashley Cole megcsalni ezt a gyönyörű asszonyt néhány (jó, sok) lepukkant ribivel? Az énekesnő, akin Nagy-Britanniában forró imádattal csüngnek a rajongók, beadta a válókeresetet, elutazott stúdiózni Amerikába – aztán pár hónap múlva, azt beszélik, újrakezdte a viszonyt exférjével, rossz példát mutatva ezzel megcsalt nők millióinak.

  10. 1 / 10

    Adriana Sklenaříková nevét akkor kapta fel a bulvár, miután kiderült róla az a két fontos dolog, hogy Christian Karembeu csaja, és igazoltan neki van a leghosszabb lába a világon, jelesül 125 centiméter. A szlovák szőkeség azóta szerepelt filmekben, reklámokban, kampányokban (főként fehérneműt és ékszereket népszerűsített), félig-meddig el is vált világbajnok urától, népszerűsége azonban töretlen, arcát pedig egy életre a futballhoz kapcsolták. Így lehet az, hogy jelenleg ő a női labdarúgás nagykövete Franciaországban.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Élőben nézheted Marozsán Fábián negyeddöntős meccsét

Guardiolának van miért aggódnia a szezon egyik legfontosabb meccse előtt

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés