Minden idők sport-popkulthíre. Szerencsétlen Jaggert teszik felelőssé az orbitális német cumiért, akinek persze sok köze nincs az egészhez, de valahol mégis. Mindenki ül? Akkor kezdjük!

Szóval a brazilok Mick Jaggert hibáztatják azért, mert a német válogatott kegyetlenül megverte őket 7–1-re a foci-vb elődöntőjében. Az okok a miértre roppant egyszerűek. Jagger 2010-ben angoldrukkerként megnézte Dél-Afrikában azt a meccset, ahol Anglia 4–1-re kikapott Németországtól. Majd Bill Clintonnal együtt szurkolt az USA-nak, akik 2–1-re kaptak ki Ghánától, aztán brazil mezben szurkolta végig azt a meccset, amelyen kikapott a csapata Hollandiától. A mostani vébén Twitteren keresztül sok sikert kívánt az angol válogatottnak, mielőtt kikaptak 2–1-re Olaszországtól, utána pedig azt találta mondani egy koncerten, hogy Portugália nyeri a vébét, akik persze azonnal kiestek.

Ezek után az olaszokkal közölte, hogy nyerni fognak, de végül ők is távoztak a világbajnokságról. Bár semmi sem utalt arra, hogy ezúttal a braziloknak szurkolt, elég volt annyi, hogy 15 éves fia, Lucas egy brazil modelltől született, és a meccset is látta. A stadion körül állítólag láttak olyan brazil szurkolót, aki hatalmas, német mezes Jagger-figurával érkezett azt bizonyítva, hogy a Stones frontembere a németeknek drukkol. Kedves Mick, aztán a magyar válogatottnak szoktál-e szurkolni? Ezek után a You Can't Always Get What You Want meghallgatása szinte kötelező.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

A City középpályása odaszúrt a Real Madridnak: Csak egy csapatot láttam a pályán

További cikkeink a témában