Mondják, a nosztalgia felmelegít. Nekünk sincs más célunk a Re-Playerrel, mint egy csipetnyi borzongást, egy leheletnyi sóhajt, vagy épp némi nevetést csempészni a szürke, munkás hétköznapokba. Legújabb részünkben mi mást néznénk meg, mint egy Románia elleni gólt. Mert volt olyan is, nem csak tavasszal. Hatalmas Hrutka-bomba és pontszerzés.

Péntek este nem hogy gólt nem lőttük nagy ellenfelünknek, Romániának, de a kaput se nagyon találtuk el. Sőt, még helyzetünk sem volt. 1998-ban viszont eltaláltuk a román kaput, nem is akárhogy – Hrutka Rudi elképesztő nagy gólt lőtt szabadrúgásból. A 2000-es Európa-bajnokságra selejtezett a két csapat, a Népstadionban játszottunk 30 ezer néző előtt. Románia szerzett vezetést az ötvenedik percben, Viorel Moldovan vette be Király Gábor kapuját. Aztán jött a 83. perc, a labda mögött Lisztes Krisztián és Hrutka János. A Fradi bekkje jobbal tekert a bal felső sarokba, ezzel szereztünk egy pontot itthon.

Most legyinthetnénk, hogy egy pontot 2013 tavaszán is szereztünk, sőt, kettőt vesztettünk, ám az akkori román csapat Portugáliát megelőzve veretlenül nyerte meg a selejtezőcsoportot, majd negyeddöntőt játszott az Eb-n. Olyan játékosokkal, mint Petrescu, Munteanu, Popescu, Lupescu, Moldovan, vagy épp Gheorghe Hagi, a Kárpátok Maradonája.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon