Egészen döbbenetes hír érkezett: pénzt költött az Arsenal! Ráadásul nem is keveset, vagyis durva változások kezdődhetnek az "ágyúsoknál". A Chelsea pedig megkaparintotta 2013 legtehetségesebb hollandját. Apa, kezdőőődik!

Rendben, volt egy Götzénk, meg a legdurvább, a Neymar-sztori, de igazából most indul be a transzfercunami. A legnagyobb halak még kifogásra várnak, de Gonzalo Higuaín horogra akadt. A Real Madrid argentin támadója nem kapott annyi lehetőséget, amennyit szeretne, és amennyire a képességei predesztinálnák, így úgy érezte, tovább kell állnia. És a Realból hova máshova vezethet az útja, mint a Premier League-be?!

Arra viszont senki sem gondolt, hogy az Arsenalba, hiszen Higuaínért fizetni kell, nem is keveset, olyat meg nem szokott az Arsenal. Most valami új kezdődhet, Arsene Wenger 23 millió fontot volt képes adni a 25 éves argentin válogatott támadóért. Talán nem túlzás kijelenteni, a Madridban 187 meccsen 107 gólt szerző csatár nagyszerű vétel volt, és könnyen Van Persie nyomdokaiba léphet.

José Mourinho is vásárolgat, de ebben aztán semmi meglepő sincs, a Chelsea-nél van pénz és nem is sajnálják azt elverni. A kékek régi-új menedzsere az elmúlt szezon legígéretesebbnek választott hollandját, Marco van Ginkelt nézte ki magának, és nyolcmillió fontért cserébe már magáénak is tudhatja. A Vitesse játékosaként a 2012–2013-as szezonban 33 bajnokin nyolc gólt és tíz gólpasszt jegyzett a középpályás, és már a holland felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott.

(Forrás: chelseafc.com, skysports.com)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

90-es tempónál bukott óriásit a világ egyik legjobb bringása

Messi elmondta, mikor fog visszavonulni

További cikkeink a témában