Mondják, a nosztalgia felmelegít. Nekünk sincs más célunk a Re-Playerrel, mint egy csipetnyi borzongást, egy leheletnyi sóhajt vagy némi nevetést csempészni a szürke, munkás hétköznapokba. Most a 2002-es világbajnokságra röpülünk vissza, amikor is Ronaldinho alaposan megtréfálta a bajszos David Seamant.

"Góól, Ronaldinho, micsoda góóól" – szakadt ki Knézy Jenőből a 2002-es világbajnokság negyeddöntőjében, amikor Brazília megszerezte a vezetést Anglia ellen. Knézy, aki folyamatosan, sőt egyre jobban hiányzik, amióta a fia minduntalan feltűnik a képernyőn és tiporja sárba a Knézy nevet. Idősebb Jenő fantasztikus volt, akárcsak a csúcson járó Ronaldinho, aki nem csak észrevette a kínálkozó lehetőséget, hanem tökéletesen kivitelezte azt. Ezzel a kettő egyes győzelemmel négy közé jutottak a brazilok, majd később meg is nyerték a vébét.

A jó öreg Seaman, aki a gyönyörű, de azért kapusszemmel kínos gólt kapta, hetvenötször állt az angol válogatott kapujában, amivel talán minden idők egyik legtúlértékeltebb kapusává vált, hiszen képességei nem predesztinálták erre. De mivel akkortájt rémes volt a kapusfelhozatal Angliában, ő védett. Így:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon