A Samsung elindította a Galaxy 11 néven futó marketingkampányát, melyben a kontinensek legjobb futballistáit állítja egy csapatba, hogy azok jól megmentsék bolygónkat.

Kissé bizarrnak hat elsőre a dél-koreai nagyvállalat legújabb, és cseppet sem olcsó kampánya, melyben összeverődik egy csapatnyi kiváló focista a világ minden tájáról, és Franz Beckenbauer világbajnok futballtréner vezetésével a bolygónk megmentéséért küzd. Konkrétan a a földönkívüliek uralmától óvná a Földet. Hát... igen.

Viszont az összeverbuvált brigád elég erős, szóval a Galaxy 11 néven futó team értékben és tudásban akár képes is lehetne erre a fantasyfilmes tettre: elsőként természetesen a number one-t, Lionel Messit választotta Kaiser Franz, az argentiné lett a kapitányi karszalag is. Így:

Aztán szépen sorban jönnek a többiek is: Mario Götze, a Bayern sztárja, Oscar, a Chelsea középpályása, Wu Lei, a kínai Super Ligában játszó Sanghai East Asia futballistája, a Milan klasszisa, Stephan El Shaarawy, a Liverpool támadója, Victor Moses, a Monaco csatára, Radamel Falcao, a Bolton dél-koreai légiósa, Li Csung Jong, a Real Madrid kapusa, Iker Casillas, a Manchester United angol ásza, Wayne Rooney, a Zenit orosz csatára, Alekszander Kerzsakov, valamint Landon Donovan, a Los Angeles Galaxy támadója is a csapat tagja lesz.

A végére maradt a csattanó: Cristiano Ronaldo lett az álomcsapat utolsó tagja. Vagyis, ha képletesen is, egy játék, egy erős kampány erejéig, de összeállt a Messi–Ronaldo szuperduó. Kérdés, hogy viseli Cé, hogy Messi a cséká...

A Galaxy 11 történetét a rajongók is nyomon követhetik Samsung Galaxy okoskészülékeiken, az online platformokon és a közösségimédia-csatornákon. Bekukkanthatnak a felkészülésbe, edzésekbe, és a végső nagy megmérettetésbe, melyet az űrlények ellen vívnak meg.

(Forrás: samsungsport.hu)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Távozik a Real Madrid csapatkapitánya

További cikkeink a témában