Jürgen Klinsmann, az amerikai csapat edzője engedélyezte, hogy a torna alatt a játékosok találkozhassanak családtagjaikkal. Ez a találkozás virágnyelven azt jelenti, hogy a Team USA tagjai letéphetik a bugyit feleségeikről, barátnőikről két meccs között. Bezzeg a mexikóiak!

A hosszabb sportesemények alatti nemi élet elég vitatott jelenség a sport világában, mivel sokan úgy tartják, hogy a szex elvonja a figyelmet a meccsekről, rontja a csapategységet, plusz egy-egy hevesebb asszonyka akár a játékos erőnlétét is lehúzhatja, ami persze végzetes lehet a meccseken. Ilyen konzervatív arc Miguel Herrera, aki megtiltotta játékosainak, hogy hanyatt döntsék nőiket a világbajnokság alatt.

„Ha egy játékos nem bír ki egy hónapot, vagy húsz napot szex nélkül, az nem nevezheti magát profinak. Nem bulizni megyünk, hanem a világbajnokságra” – nyilatkozta a mexikói edző.

Klinsmann szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy tiszteli a mexikói álláspontot, de az amerikai csapat körüli atmoszféra egészen más. Annak ellenére, hogy a szex megengedett, a pályán nyújtott teljesítményüket ez nem fogja befolyásolni.

Luis Felipe Scolari is engedélyezte, hogy játékosai találkozhassanak nőikkel, viszont van egy érdekes feltétele. „A játékosoknak engedélyezett a normális szexuális élet a világbajnokság alatt. A hagyományos szexet kiegyensúlyozottan lehet művelni, de vannak, akik szeretik az akrobatikus mutatványokat. Szabályokat fogunk bevezetni, és figyelni fogjuk a játékosokat.”

Lenne egy kérdésünk Felipe mester: ez pontosan mit jelent? Ott tetszik majd állni Neymar fölött, és rákoppint a fejére, ha váltana a misszionárius pózról?

Ha szerinted a szexmentesség vébé aranyat fog jelenteni Mexikónak, akkor fogadj rájuk! Rafa Marquezék végső győzelme 125-szörös pénzt jelent.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

90-es tempónál bukott óriásit a világ egyik legjobb bringása

Messi elmondta, mikor fog visszavonulni

További cikkeink a témában