Az olasz válogatott sztárirányítója zseniális passzai mellett sajátos humoráról is ismert. A Juventus szponzora, a Jeep megtalálta neki a megfelelő reklámot, hogy ezt bizonyítsa.

Az ember, aki 35 éves korára bérelt helyet magának minden idők olasz válogatottjainak 23-as keretébe, kétségtelenül napjaink egyik utánozhatatlan és eredeti géniuszának számít. Szombaton este az angolok ellen például 95%-os pontossággal passzolt, és ő bizony nem csak oldalra és hátrafelé adja tovább a lasztit, hanem rendszeresen lövi be a labdát résekbe, ível hosszan, kiugrat, szóval mindent bevállal, amit el tudsz képzelni. 2012-ben, az Európa-bajnokságon még jobban ment neki, akkor egyedül többet passzolt, mint az angol csapat játékosai együttvéve.

Már bejelentette, hogy a vébé után visszavonul a játéktól, így aki igazi futballínyencnek vallja magát, az nem fogja kihagyni egy hátralévő meccsét sem. És persze mint látjuk, nem csak a meccsen, hanem a konyhában is jól bánik a labdával.

Szerinted Pirlo az Eb után ismét a döntőig viszi az olaszokat? Ha igen, akkor 17-szeres pénzt nyerhetsz velük, már ha fogadsz rájuk.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

A City középpályása odaszúrt a Real Madridnak: Csak egy csapatot láttam a pályán

További cikkeink a témában