Barcelona–Real Madrid

Tipp: vendég – TippmixPro: 2.65
Fogadási határidő: április 16., szerda, 21:30

Az egyik oldalon egy csalódott, megtört és alaposan megfogyatkozott gárda, a másikon egy száguldó, sikeres, ám a legjobbját nélkülöző együttes. Jön a szezon harmadik el Clásicója, egyben a Copa del Rey fináléja. Kié lesz a trófea? A Barcának lassan az utolsó esélye bármire.

Az Atlético elleni BL-vergődés után már az új edzőt keresik Barcelonában, sorozatban hat elődöntő után zúgtak ki a negyeddöntőben a gránátvörös-kékek, vagyis majd egy évtized után a legrosszabb a szereplésük. Nehezen nyomható ez le a culék torkán, de egy bajnoki cím azért feledtetné. Náluk fontosabb, hogy behúzzák a ligát a Real előtt. Csak ahhoz nem kéne kikapni holmi Granadától például. Így viszont tetemesnek mondható hátrányba kerültek Messiék, négy pont fórja van az Atléticónak és még játszik egymás ellen a két csapat - ami jó is lehetne a Barcának, csak épp képtelen legyőzni. Bájdövéj azt a meccset te is megnézheted a helyszínen, nem kell hozzá sokat tenned, kár lenne kihagyni az esélyt.

Szóval kupadöntő, barcelonai védelem és Real-sztár nélkül. Cristiano Ronaldo a Borussia Dortmund elleni BL-negyeddöntőn sérült meg, combizomszakadást szenvedett, ami miatt 15 napig nem léphet pályára. Semmi okuk azonban aggódni a madridiaknak, nélküle eddig minden meccsét megnyerte a Real, Di María és Bale megoldja a két szélen a támadást, és egyébként is, legutóbb olyan szinten láthatatlan volt a Clásicón Cé, hogy csak a kamutizenegyese miatt emlékszünk rá.

Nincs egy hónapja tehát, hogy egy fantasztikus meccsen 4–3-ra nyert a Barcelona Madridban, sőt, a barcelonai bajnokit is behúzta, mégis a Real tűnik most esélyesebbnek, mert sokkal jobb passzban van. Miközben a katalánoknál meg nem maradt védő: Piqué lesérült, Puyol régóta harcképtelen, és a legújabb áldozat a harmadik középhátvéd, Bartra. A legfrissebb hírek szerint Puyol tudja vállalni a játékot, ő lehet Mascherano párja. Ha mégsem játszik az öreg, Sergio Busquets vonul hátrébb és Song lesz a szűrő, de nem kizárt, hogy Adriano lép beljebb. Egyik sem tűnik megnyugtatónak. A Real ezzel szemben még pihentetni is tudott néhány játékost az Almería ellen (4–0), Xabi Alonso, Carvajal és Sergio Ramos természetesen ott lesz a döntőn.

Kevés érv szól a Barcelona mellett, és épp ilyenkor szoktak nyerni Xaviék. A kevés egyike az előző két meccs, no meg Messi, Neymar és Iniesta. De most ez kevés lesz, a Realé lesz a kupa.

Vagy te máshogy érzed? Képes lesz ismét nyerni a Barcelona? Fogadd meg és menj ki a Barca-Atleti meccsre!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Bréking: Xavi marad a Barcelona edzője

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés