Androidos vagy? Érdekel a téli olimpia? Akkor nyomás a Google Play, és húzd le ingyen a Sochi 2014 Results nevű appot, azt a szép kéket. Ebben az alkalmazásban minden okosság ott figyel, szépen, ízlésesen megrajzolva, semmiképp sem túlhúzva, oroszosan giccsesre összehányva. Kicsit Facebook Messenger-szerű kék alap, faék egyszerűségű menüvel.

Miután lehívtad a 14 megás appot, szépen személyre szabhatod. Három nyelvből választhatsz, és megadhatod az országot is.

Lokalizálhatod az időzónát, majd jön a legérdekesebb rész: csomó értesítés közül választhatsz, érmekről, kedvenc sportolódról, sportágadról kaphatsz rendszeresen híreket, eredményeket.

Amit aztán a következő lépésekben ki is választhatsz. Szóval ha arra fáj a fogad, rábökhetsz az alpesi sízők fenegyerekére, Bode Millerre, és ha az amcsi őrült érmet nyer, azonnal szól a telefonod. Ha meg fogadnál is rá, akkor nyomás a TippmixPro oldala!

Napra és sportágra lebontva követheted az eseményeket az alkalmazás segítségével, elég hasznos ez meló közben.

Az appon keresztül természetesen a tizenhat magyar versenyzőt is folyamatosan lesheted, vagy épp a legcsinosabb és legfurább olimpikonokat.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Élőben nézheted Marozsán Fábián negyeddöntős meccsét

Guardiolának van miért aggódnia a szezon egyik legfontosabb meccse előtt

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés