Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ma már boldog boldogtalan könyvet ír, gyakorlatilag nem létezel a média- és celebvilágban, ha nem adtál még ki életrajzi jellegű könyvet. Miért épp a legnépszerűbb magyar "fudbalista" ne írna? Korunk meghatározó csatára, Torghelle "Air" Sanyi könyvet írt, megőrülünk, annyira várjuk.

Már a könyv ajánlója is epic, igazi sanyis, alighanem minden futballrajongónak kötelező olvasmány lesz. Torghelle a magyar fanatikusok kedvence, de ő is pontosan tudja, hogy elsősorban a trolloké, a mi Sanyink ugyanis adott okot bőven a támadásra. Noha két gólt is lőtt a németeknek, sőt, betalált Argentína és Brazília ellen is, és játszott szinte mindenhol a kontinensen, azért tudjuk, nem annyira ügyes, ő az, aki képes két méterről kihagyni a kihagyhatatlan, ő az, aki öltözködés közben sérül meg. De ő az, aki ezt tudja is magáról, ezért hiteles.

Bunkó vagyok. Egy sötét tapló, egy nagyképű majom.

Édes istenem, hányszor hallottam ezt vissza magamról!

Sokaknak nem a németeknek, az argentinoknak vagy a braziloknak lőtt góljaim ugranak be, hanem az, hogy ügyetlenkedem, vagy hogy kiállít a bíró. Azt viszont senki sem vitatja: szívvel-lélekkel játszom, küzdök, hajtok, mindig mindenhol. Jól élek a futballból, de tudom, hol a helyem, sosem felejtem el, hogy egy hétköznapi lőrinci fiú voltam. Vagyok. Szerinted nem így van?

Hát, azt is leszarom!"

Az életrajzi könyv júniusban jelenik meg, azt most már fél lábbal is kibírjuk, és a vébé közben is ezt fogjuk lapozgatni.

A levegő ura, Air Sanyi! 

Saaanyi, Saaanyi!

Előjegyzés: Ulpius-ház, 2999 Ft

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.