Ha úgy alakul, hogy a helyszínen követed a világbajnokságot, akkor egyrészt szörnyen irigyek leszünk rád, másrészt mutatjuk, mire készülj, ha a stadionban akarsz enni-inni. Sör, sajtburger, kóla, hot-dog, emberi áron.

Alant láthatod az étlapot, választék az lesz bőven, és az árak sem szálltak el, mondhatni balatoniak. Egy valamivel kevesebb mint félliteres sör 1300 forintba kerül, és ez egy Budweiser, mivel főszponzor a sörgyár. Egy hatdecis kólát 800 forintért kapsz meg, a Coca fajtából, ha meg enni akarsz, akkor egy dupla hot-dog kábé ezer magyar pénznyi összeg, ami azért egy dupla virslis kifliért nem sok. A dupla sajtburger 13 brazil real, ami 1300 Ft körül van, de van tízért pulykás-sajtos, csirkés és vega szendvics is, sőt, egyes helyeken az ott tanyázó csapatokhoz igazítják az étlapot, például az angolok első meccsének helyszínén fish and chipset is kapni. Mert otthon úgysem esznek eleget.

Fogadj a vébé végső győztesére! Szerinted ismét nyernek a spanyolok? Vagy behúzza Brazília? Akár 1000x-es pénzt is nyerhetsz!

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon