Nem is muszáj túl extrém helyszínt választani, a szakértők szerint egy hotelszoba is tökéletesen megteszi, ha fel akarnád dobni a szexuális életed.

És hogy mi lehet az oka annak, hogy élvezetesebb az együttlét egy idegen ágyban, mint a saját heverődön otthon? A tudósok szerint az extra mennyiségű dopamin áll a hátterében, ami annak hatására szabadul fel benned, hogy végre nem a megszokott környezetedben csinálod. Az újdonság varázsát nem érdemes tehát lebecsülni.

Egy új kutatás adataiból pedig az olvasható ki, hogy

Egy romantikus kiruccanás pedig nemcsak élvezetesebbé teszi majd a szexuális életeteket, hanem még olcsóbb is, mintha párterápiára kellene járni az asszonnyal, aztán meg felbérelnél egy válóperes ügyvédet. Ám a viccet félretéve tényleg hülyeség volna nem kihasználni a wellnesshétvégék nyújtotta örömöket és pozitív hatásokat.

Pedig a jelek szerint sok pár még soha nem volt kettesben kirándulni, legalábbis a felmérésben résztvevők 30 százaléka még biztosan nem. Pedig nem kell feltétlenül a Maldív-szigetekig repülni, elég 1-2 órát kocsikázni egy szimpatikus hotelig vagy keresni a közelben valami ígéretes helyszínt.

Akár a közelgő Valentin napra is érdemes lehet egy ilyen meglepetésutat szervezni ahelyett, hogy valami gagyi ajándékot veszel a csajodnak, amit aztán soha az életben nem fog használni vagy hordani. Egy ehhez fogható élményre tutira mindig emlékezni fog.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon