Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem kell feltétlenül konditerembe járni, hogy rágyúrj a karodra: sokkal egyszerűbben – és jóval élvezetesebben – is erősítheted a karizmaidat, ha ebbe a hét pikáns kámaszútra szexpózba rendezed a csajod. Szexedzésre fel!

Az eke

Ebben az akrobatikus kutyapóz-variánsban a csajod az ágyon támaszkodik, míg te a csípőjénél tartva lököd úgy, hogy a lábai oldalt kinyújtva vannak. Hidd el, meg fogja érezni az alkarod és a bicepszed ezt a pózt.

A szfinx 

Hátulról hatolsz be és végig a kezeden támaszkodsz ebben az erotikus pózban, ahol nincs pihenés, végig tartanod kell magad. A pózt mellesleg nagyon ajánljuk, ha a csajod nem annyira szereti hátulról csinálni, mert nem érzi elég intimnek: ebben a felállásban közel lehetsz hozzá, megcsókolhatod a nyakát és ha elég izmos vagy, akkor közben fél kézzel taperálhatod simogathatod is.

Az álló talicska

Komoly izomerősítés ez a nagyon látványorgiás póz, mert gyakorlatilag a csajod a súlyzód, amit a két bokájánál emelgetsz.

Az összekulcsolás

Azon kívül, hogy ebben a pózban minden csók egy-egy könnyített fekvőtámasz, ez a misszionáriustól egy kulcsolással eltérő felállás egyszerre könnyen kivitelezhető, és az új szexpózoktól ódzkodóknak kiváló átvezető lehet a pikánsabb kamatyoláshelyzetekhez is.

A delfin

Karhajlítás térden állva, kézi súlyzó helyett pedig a csajod lesz újfent az emelnivaló ebben a légiesen szexi pózban.

A vágy felemelkedése

Nem kell magyaráznunk, miért fog bedurranni a karod ezután a póz után. Még akkor is nagyon megerőltető lesz bicepszben, karban és csuklyás izomban ez a póz, ha a barátnődet elfújja a hajnali szellő.

A G-hatalom

Végül fantasztikus súlyemelés, kar-, tricepsz- és bicepszerősítő egyszerre ez a térdelős póz is, ahol a csajod csukott gyertyaállásban van. Nem mellesleg hívják így a pózt: a behatolási szög miatt ilyenkor a pénisz könnyen stimulálja a vagina elülső falát, ahova minden brit tudós és annak a dédunokája is a G-pontot GPS-el belövi.

Ja, és még valami: az ismétlésszám végtelen. Izgalmas szexedzést kívánunk!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.