Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha színekről beszélünk, a stílus nem ismer kegyelmet, egy férfinak olyan színt kell választania, amilyet tud viselni, és nem mindig olyat, amilyet szeretne viselni. A szabály egyszerű, és szerencsés esetben a játékos kedvében is jár azzal, hogy az elgondolás és a valóság nem áll messze egymástól. De nem cifráznánk tovább, eheti tippcsokrunk iránytűként próbálja a helyes irányba vezetni az olvasót a színek útvesztőjében.

Bordó és kék

Egy meleg és egy hideg szín kombinációja az esetek többségében csak pozitív eredménnyel végződhet. bordó amolyan biztonsági játékos a színek mezőnyében, nem túl bohém, ugyanakkor mégsem túl visszafogott. Aki a színekkel eddig szerényen bánt, most azonban változáson töri a fejét, kezdje egy – a képen is látható árnyalatú – bordóval. Ha klasszikus fazonú ruhával ötvözzük a színt, olyan darabbal lesz gazdagabb a ruhatárunk, melyet nem csak munkahelyünkre, hanem különleges alkalmakra is nyugodt szívvel felvehetünk. És ha már felvesszük, tegyük azt egy kék nadrággal! A mélykék szín a férfiak számára olyan, mint a leghűségesebb eb, egy hű barát, nincs az a ruhadarab, mely ne lenne ideális választás ebben a színben, a végeredmény pedig magáért fog beszélni, megjelenésünk a maga módján egyedülállóan sugároz egyszerre magabiztosságot és lesz visszafogott.

Grafitszürke és fehér

A merőben klasszikusnak számító fekete-fehér összeállításnál – melyhez egyébként bármikor érdemes nyúlni – egy fokkal talán izgalmasabb lehet a grafitszürke és a fehér kompozíciója. A szóhasználat ez esetben nem véletlen, hiszen az összeállítás bár két színből áll, együtt mégis monokróm megjelenést kölcsönöz viselőjének. Az egyszerűség jegyében folytatva érdemes alapdarabokból felépíteni az öltözetet, tehát egy környakú póló és egy slim-fit nadrág tökéletesen elég a minimalista külső eléréséhez.

Kék és camel

A camel túlzás nélkül állítható, hogy nem hiányozhat egy férfi ruhatárából, lévén olyan alapszín, mint a fekete vagy a fehér. Az, hogy milyen ruhadarabban ölt formát, lényegében szinte mindegy is, hiszen a szín bármivel párosítható. A korábban említett feketével és fehérrel szofisztikált megjelenést kölcsönöz, míg egy élénkebb kék színnel olyan kontrasztot képes állítani, mely egyedülálló módon elmossa a határt klasszikus és modern között.

Fekete és kék

Az örök feketét nem lehet túlzásba vinni, legyél alacsony vagy magas, vékony vagy teltebb, világos vagy barnább bőrű, a fekete szín jól fog állni. A hétköznapokon egyszerű szabású ruhadarabokkal is férfias külsőt ad, és kiválóan kombinálható egyéb hasonló árnyalatokkal, mint például a tengerészkék. A kettő együtt és külön is megunhatatlan klasszikus, amivel nem lehet hibázni. Ha létezne szín ábécé, minden bizonnyal ezt a párost tanulnánk meg legelőször.

Fehér és pink

Nem mindennapi párosítás, melyet természetesen nem is kifejezetten hétköznapi viseletnek javaslunk. Fehér zakót lényegében már tavasztól lehet (és érdemes) viselni, esküvőkre, eljegyzésekre, és különböző állófogadásokra kiváló öltözet, egyszerűségével és tisztaságával üde színfoltja lehetsz a társaságnak. A fehér színt a kimondottan világos bőrű férfiak is nyugodt szívvel viselhetik, a sápadt megjelenést egy kis borostával lényegében teljesen tudják majd ellensúlyozni, de az arcszőrzet hiányában sincs gond, hiszen, ott a pink nadrág. Igen, tudjuk, a szín hallatán a férfiak arcára általában szánakozó grimasz szokott kiülni, de a férfiasság nem ezen múlik. (Van is egy olyan mondás, hogy "Real men weark pink.") A pink szinte összes árnyalata reneszánszát éli idén, és ami még ennél is meglepőbb, hogy ez a tendencia úgy fest, áttolódik az őszi kollekciókra is, bátrabbaknak a hot pinkpulóvereket például fekete összeállításokkal lesz majd ajánlatos viselni az előttünk álló hűvösebb napokon.

Amennyiben kedved támadt egy színes összeállításhoz, lapozz Street Fashion rovatunkra, ahol biztos találsz egy személyedre szabott inspirációt! 

 

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.