Képzelj el egy világot, ahol nemcsak Morzsa kutya borzas pofiját tetováltathatnád egy életre magadra, hanem szívmelengető vakkantását is. Vagy azt, hogy gyerekkori szerelmed, Erzsi tetovált arcképéhez egy bájos hang is társulna. Örökké. Bizsergető érzés, ugye?

A fanatikus sportrajongók természetesen imádott csapatuk címere mellé egy lejátszható rigmust is felvarrathatnának, ez a fazon pedig, aki úgy döntött, hogy egy életre szóló kapcsolatot sző Zámbó Jimmyvel a vádliján, a Késő már egyik felejthetetlen részletét is bármikor megeleveníthetné egy magányos éjszakán.

Képzeld el, hogy nem csak mosolyog rád, hanem énekel is neked

Amúgy az egészet technikailag nem nehéz kivitelezni, mivel az okostelefonokat – kamerájuk révén – egy ideje amúgy is használtuk az efféle leolvasásokra, csak eddig nem igazán jutott eszébe senkinek, hogy ilyen téren is próbálkozzon. A Skin Motion szerint viszont a hallható tetoválás lehet az új tetkóőrület a jövőben.

A Skin Motion az érdeklődő tetoválóművészeknek képzést tartana – erről pedig tanúsítványt is adna –, hogy profi módon vihessék fel a lejátszható tetkót. Ugyanakkor nekünk valahogy vegyes érzéseink támadtak a projekttel kapcsolatban. Azt korántsem állítanánk, hogy az egész ötlet úgy kínos, ahogy van, mert ki tudja, akár stílusos, ízléses módon is össze lehet hozni egy ilyen „audiovizuális tetkókombót”. De azt azért megkockáztatnánk, hogy a promóvideóban valami kevésbé giccsessel is elénk állhattak volna:

Te bevállalnál egy ilyet?

(forrás: Mashable)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon