Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Amikor csajozásról van szó, akkor sok férfi úgy gondolja, hogy a tetovált pasikra jobban buknak a nők. Ez tényleg így van?

Egy új kutatás azt állapította meg, hogy valójában a nőket nemigazán befolyásolja, hogy az adott férfinak van-e tetoválása vagy nincs.

Összesen 2 500 heteroszexuális nőt és férfit kértek meg arra, hogy nézzenek meg fotókat félmeztelen férfiakról. Néhány képet digitális eszközökkel módosítottak, hogy úgy tűnjön, mintha a fotón szereplő fickónak lenne tetoválása a karján. Valahogy így:

A megkérdezett férfiak a tetováltakat vonzóbbnak értékelték - ami nyilván azt jelenti, hogy a férfiak szerint a tetovált "vetélytársak" jobban bejönnek a nőknek. Ezzel ellentétben viszont

a nők nem adtak jobb értékelést nekik, sőt néhányuk rosszabb potenciális partnerként, illetve szülőként tekintett rájuk,

mivel dominánsabbnak és agresszívabbnak gondolták őket. A "tesztoszterontól duzzadó, túlságosan férfias férfiak" tehát sok esetben negatív gondolatokat ébreszthetnek a nőkben és nehezebben tudják elképzelni róluk, hogy később jó apákká válnak.

Ez persze csak egy felmérés a sok közül, ami alapján nem lehet általánosítani, hiszen minden nőnek és férfinak más jön be jobban. Minket például a te véleményed is érdekel. Neked tetszenek a tetoválások?

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.