Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nyilván azzal eddig is tisztában voltál, hogy a csajok nélküled is szokták kényeztetni magukat, viszont nekik a maszturbálás nem csak egy sima "tudjuk le" dolog.

A csajoknál kicsit másképp néz ki a dolog, mintha te vennéd kezedbe az irányítást:

Gyorsabban jutnak el a csúcsra, ha maguknak csinálják

Ez most lehet, hogy fájt kicsit, de nem (feltétlenül) a te hibád, a nők jobban ismerik a saját testüket, így jobban is tudják, mit kell csinálni ahhoz, hogy 15-20 perc helyett, akár 2-3 perc alatt meglegyen az az orgazmus. Igen, ilyen hamar is összejöhet nekik, nélküled.

Kevesebbszer nyúlnak magukhoz, mint a férfiak

Mindenféle statisztikák szerint a férfiak 25%-a heti háromszor, 55%-a pedig havonta legalább egyszer lekezel a szerszámával. A nőknél ez 10%, és 38%. Ők jobban rákészülnek a ceremóniára. Gondolj csak bele, ha álló sátorra ébredsz, jó eséllyel le is kezelsz vele azonnal vagy aznap – főleg abban a korba, amikor már egy erekciót sem szabad hagyni kárba veszni –, náluk ez másképp zajlik. Itt jön a képbe ugyanis egy másik fontos szempont:

Nem tudják akárhol csinálni

Amíg neked a munkahelyed vécéjén ülve is összejöhet, addig ők minden zavaró tényezőt kizárnak, ami kizökkenthetné őket, mert ahogy feljebb is mondtuk, jobban rákészülnek a dologra.

Nem csak egy helyen dolgozik a kezük

Amíg te csak a farkaddal vagy elfoglalva maszturbálás közben, a nők körbejárják a testüket, nemcsak OTT dolgozik a kezük, hanem máshova, leginkább a cickókra és a belső combokra is elkalandoznak.

Tovább tart az orgazmusuk, mint a férfiaké

Oké, elmentél, megvolt a magömlés és te már kész is vagy, a nőknél viszont tovább tart a dolog, akár több másodpercig is, és mivel gyorsabban regenerálódnak, egymás után többször is összejöhet nekik.

(Forrás: lockerdome.com)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.