Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nehogy már mindig csak te dolgozz, nem igaz? Nem bírtuk megállni és újból belelapoztunk a szex nagykönyvébe, hogy mutassunk pár izgató pozíciót, ahol ezúttal a hölgyeknek kell odatenniük magukat. Úgyhogy dőlj hátra kényelmesen, és ahogy mondani szokás: élvezd a vágtát.

A fantasztikus lovas

Ebben a pózban a férfi törökülésben ül hátradőlve, kinyújtott karján támaszkodva. A nő szemben ül a hímtagra, karjaival átöleli a férfit. Ebben a pózban teljesen a nő szabja meg a behatolás mélységét és sebességét is. Tipp: a póz könnyítése érdekében a férfi a falnak vagy az ágytámlának dőlhet, hogy ne kelljen végig tartania magát.

Az emberszabású

Ötletünk nincs miért hívják így ezt a kissé nyakatekert pózt, amihez jól jön, ha tesi szakos voltál gimiben. A férfi teljesen hátradől, lábait oldalt összezárva a mellkasához húzza és a két lába közt átdugja a péniszét. Ekkor a nő háttal ráül a hímtagra, majd a férfi letámasztott kezébe kapaszkodva elkezdi a lovaglást. A nehéz póz megéri a fáradságot: a behatolás különösen érzéki és mély lehet.

Játék az egyensúllyal

A férfi a hátán fekszik, lábai terpeszben. A nő lábait felhúzva a férfi combjai közé ül, majd a férfi a nő csípőjét megfogva magára húzza. Ebben a pózban a férfi és a nő egyszerre dolgozik a ritmuson – és az egyensúly megtartásán.

A híd

Akrobaták és olimpikonok számára ez amolyan csipás hétfő reggeli póz lehet, nekünk, földi halandóknak viszont nagyon bevállalós és nehéz az agyvérzésveszélyes híd póz. A dolog lényegében egyszerű(en elmagyarázható): a férfi lemegy hídba, a nő pedig a férfi felé fordulva állva ráül. A nő lábujjhegy-lábonállás közt váltakozva diktálja az ütemet, kezével a férfi mellkasán támaszkodva.

A kapocs

A férfi zárt, kinyújtott lábbal teljesen hátradől, a nő pedig beleül a hímtagba. Amint bent van, a nő lassan hátradől és két kezével tartva magát csípőből emeli a pózt. A kapocs előnye egyrészt, hogy a nő a legkényelmesebb tempóját veheti fel, amíg a férfi egyrészt izgathatja a csiklórészt (például egy nagyszerű csiklómasszőrrel), másrészt élvezheti az izgalmas látványt.

A kétemeletes

A férfi a hátán fekszik kinyújtott lábbal, a nő pedig háttal, fekvő pozícióban ráül a hímtagra. Itt a nő lábból dolgozhatja magát fel, de a férfi is irányíthat, ha kezével magára húzza a nőt. A póz nagyon jó pihenő átmenet két erősebb póz között, amibe így a nőt nagyon egyszerű átfordítani.

A guggoló tigris

A férfi az ágy szélére ül, majd hátradől. A nő háttal ráguggol a péniszre és guggoló mozdulatokkal diktálja az ütemet. A nő a férfi lábai közé teheti a kezét, hogy megtartsa magát, a férfi pedig hátulról izgathatja a nőt. De ha a férfi kezeivel segít egyensúlyban tartani a nőt lovaglás közben, akkor ő támaszkodás helyett izgathatja a csiklóját, a kilógó péniszrészt vagy a heréket.

A béka

A férfi terpeszben az ágy sarkára ül, talpával a padlón. A nő a férfi lába közé ül guggoló pózban és fel-le rugózik a hímtagon. A férfi a nő fenekét fogva segíthet a behatolásban, de akár előrenyúlva izgathatja is a nő melleit vagy csiklóját.

A fordított tehenészlány

A lovaglópózok origója a fordított tehenészlány pozíció – nem is kell mondanunk miért. A férfi hátradől, a nő pedig háttal ráül a hímtagra, térdeivel az ágyon. A nő a férfi combjain tartja a kezét, miközben a saját ütemére nyomja a vágtát. A férfi és a nő is szabadon garázdálkodhat az ágyéki területeken – a férfi például egyszerre izgathatja análisan és csiklórészen is a nőt.

Az amazon

Végül a legdominánsabban női pozíciót mutatjuk, az amazont. Itt a férfi kényelmesen egy székbe ül, a nő pedig szemben vele ráül a péniszre. A nő lábból tolja fel magát és adja meg az ütemet, amíg te élvezettel játszatsz az ugráló mellekkel és a csattogó fenekekkel.

Ha ez tetszett, ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.