Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A szex: élet, erő, energia. Az aktus, amit sosem szoktunk megkérdőjelezni, amire várunk egy szar nap után, vagy egy jó után, tökmindegy, ami feltölt, ami közben mindent el lehet engedni, ami után kisimul a homlok és dicsekedünk vele. De valljuk be, vannak azok a momentumok, amik igenis kínosak, zavarba ejtőek és mondjuk ki nyíltan: baromira nem akarjuk bevallani, hogy léteznek. Pedig léteznek. Ez a tíz legalábbis tuti.

1: A kínos vetkőzés

Ultraszexi, ahogy a csajod dobálja le magáról a ruhákat igaz? Csak ne lennének azok a nyomi percek, amíg a vádliban feszülő nadrágját próbálja lefeszegetni a bokájáról, majd az abba belecsavarodott Garfieldos zokniját. Vagy mikor te vadítónak szánt bikaszelídítő mozdulattal letolod a gatyád, de még rajtad van a cipőd és miután majdnem elestél hatszor, még percekig bogozod a fűződ. És azok a kínosan duzzadó másodpercek, mikor ki akarod csatolni a csajod melltartóját, de előbb oldanál meg egy kétismeretlenes egyenletet tíz pálesz után mint azt a szartraktor csatot.

2: Mikor egyszerűen nem áll fel

Egész nap a csajodról álmodoztál, az irodában cirka háromszor állt mereven a cerka – majd mikor ott lennél, hogy végre meghághasd a hölgyet, egyszerűen nem áll fel. Pedig annyira, de annyira kívánod az agyaddal meg minden sejteddel és valamiért azt mondja a farkad: Bocs haver, nem ma. (Nyugi, csajoknál ugyanez megvan a benedvesedéssel – egyszerűen nem tud benedvesedni, pedig iszonyúan kívánja. Mondjuk ezen könnyebb segíteni.)

3: Valahol elvész út közben a vágy

Vadul egymásnak estek, mindketten totál felajzottan akarjátok már tolni a csodálatos dugatont. Aztán út közben, az előjátéknál valamerre teljesen eltűnik a szexuális vágy és azt érzed, hogy inkább csak bújjon oda hozzád és nézzétek meg a Vissza a jövőbe hármat. Ez leginkább akkor szokott előfordulni, ha az előjáték során túl sok a zavaró tényező: felkiabál anyukád, hogy tegyen-e félre a vacsorából, a csajodnak jött két pittyenős értesítése, kintről halljátok a dzsipó családot káromkodni vagy besétál a kutyus – és valahol szépen lelankadtok.

4: Mikor rájössz, hogy nem tudsz elélvezni

Szörnyű érzés, de valljuk be, hogy van ilyen: akármilyen gyönyörűen kézi- vagy torokmunkázik rajtad a csajod, akármennyire is voltál már háromszor orgazmusközelben az aktus során, a végén valahogy mégse tudsz elmenni. Pedig már szinte fáj úgy állsz, de nem tudsz megkönnyebbülni egy orgazmussal.

5: A vaginális szellentés

Ez egy totál tabudolog, de létezik és kegyetlenül gyorsan ki tud józanítani a szexből: mikor a csajod vaginájában (ez általában pózváltásokkor szokott bekövetkezni) túl sok levegő gyűlik össze, ami egy, mondjuk ki kerek-perec, fingszerű hanggal szeretne távozni. Amúgy hidd el, őt sokkal jobban zavarba hozza mint téged, szóval ha ilyen van, igyekezzetek figyelmen kívül hagyni.

6: Egy új szexpóz, ami nagyon nem úgy sül el, mint hitted

Fel akartátok pörgetni a szexet és belelapoztatok a Káma szútrába? Találtatok pár tippet izgalmas szexpózokhoz online? Igen, pazarul hangzó pózok – leszámítva, hogy a feléhez akrobata ügyesség vagy három év jógareferencia szükségeltetik és ennek hiányában egy perc múlva ott fogtok fetrengeni az ágyban, mert begörcsölt a vádlitok, beállt a karotok vagy meghúzódott a hátatok. Na ezután nehéz visszatérni az erotikus, fülledt szexritmushoz.

7: Mikor a csajod hajára is rámentél

Főleg gyors menetekkor nagyon kínos ez, mikor utána a csajnak azonnal indulnia kell és akkor jöttök rá: hoppá, a szájába elélvezéskor rámentél a leányzó hajára, de gecire. Azt meg, ha nem Emma-Watson-2010-ben rövid, elég nehézkes és hosszadalmas megmosni.

8: Benne maradt az óvszer

Nem is kínos, inkább hatalmas ajjajjj pillanat, mikor észreveszed a dübörgő orgazmus után, hogy az óvszer bizony ott fityeg ki a hölgyből vagy ami még rosszabb, valahol a padlón figyel. A padlón kész a katasztrófa, de ha benne maradt a csajban akkor ott dübörög a kérdés: vajon mikor jöhetett le?!

9: Folyton kijössz belőle

Egyes pózoknál gyakran előfordul, hogy nem tudsz folyamatosan benne maradni, hanem minden harmadik lökésnél kiesik a péniszed. Az egész szex elveszti a dinamikáját és már mindketten nagyon unjátok, hogy folyton vissza kell rakni a szerszámot. (Jótanácsunk ehhez: sose gyere ki teljesen belőle, hanem inkább tövig told sok kis lökéssel!)

10: A csajod dolgozik rajtad, te meg nagyon unod

Szörnyű kimondani, de van ilyen. Például a csajod rajtad ülve lovagol meg tehenészlány-pózban, de olyan lassan, ritmustalanul vagy épp ügyetlenül, hogy totál lelankadsz közben. Esetleg szájjal és kézzel dolgozik rajtad, de se nem túl nedvesen, mocskosan vagy mélyen és már elkezdesz azon gondolkozni, hogy mikor jön ki végre a Fallout 4. De nem mered megmondani neki, hogy ez így nagyon nem izgi, különben halálos, ma-este-a-kanapén-alszol sértődés lenne belőle. (Újfent zárójeles megjegyzés: nagyon sok nő ugyanígy érzi magát miközben te túl monoton töcskölsz, nyelvvel kényezteted vagy esetleg ujjal és szintén csak 'tűrik' a dolgot, miközben már tök máshol jár az eszük.)

Ha a tíz tételből sok mindennel tudsz azonosulni, akkor mondunk egy nagyon vigasztaló dolgot: egyáltalán nem vagy egyedül. Tanács: kom-mu-ni-ká-ci-ó. Be kell vállalni a megsértődést, különben sosem fogtok egyről a kettőre fejlődni egymás izgatását illetően. Legyen szép estétek és, ha lehet, zéró ilyen pillanatotok!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.