Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az óvszer az egyik legmegbízhatóbb, ha arról van szó, hogy nem akarsz idő előtt apa lenni, vagy valami fasza nemi betegséget összeszedni. Ettől függetlenül nem (mindig) szereted viselni te sem, mert kényelmetlen és jócskán csökkenti a szexuális élményt. Plusz – most tök őszintén – néha túl lusta és/vagy túl részeg is vagy ahhoz, hogy "zokniban menj bulizni". Sőt, olyan is van, hogy a csaj nem kér belőle hasonló indokok miatt, mint te, erre meg könnyen beadod a derekad. Most már viszont másra is hivatkozhatsz, a tudományra.

A New York Times közölt ugyanis egy kutatást, ami egy elég jó érvet és tudományos magyarázatot talált arra, hogy valójában miért is nem szereted felhúzni azt a rohadt gumit:

Mivel nem ismerjük a pöcsöd pontos méreteit, ezért inkább helytálló az a megfogalmazás, hogy

Az Indiana Egyetem szexuális egészségügyi szakemberei 1661 férfit vizsgáltak meg, majd jutottak arra, hogy az átlagos pöcs 2,5 cm-mel rövidebb az átlagos 17,6 cm-es gumihoz képest. Az alanyok 83%-nál volt ez tapasztalható, szóval megnyugodhatsz, mert elég nagy eséllyel te és a cerkád is beleesne ebbe.

Ettől függetlenül húzd fel a gumit, ha magadra nem is gondolsz, gondolj arra, akivel együtt vagy, még akkor is, ha csak egy éjszakára. Ne legyél hülye!

Csak a miheztartás végett:

(Forrás: iflscience.com)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.