Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Tipo Budapest Facebook csoportban futottunk bele ebbe a fotóba, és úgy éreztük, magyarázatért kiált, vajon mi a halálos jóéletet takarhat ez. Úgyhogy írtunk a megadott emailcímre. És választ is kaptunk.

Ez a tábla Zuglóban, az IKEA-val szemben van kitéve a Füredi utca 26 szám elé. A lokáció pontos ismerete viszont egyáltalán nem magyarázza meg, mi a fiszfaszfene ez az egész. Szép és gazdag hölgyek szálláshelye?! Mivan?!

Úgyhogy jó újságíróként úgy gondoltam, írok erre a feltüntetett emailcímre és kinyomozom, mi rejlik a titokzatosan abszurd hirdetés mögött. Íme a mailem:

Privát címről küldtem, gondoltam ne süljön ki, hogy újságíró megy utána a cuccnak – ezért is fogalmaztam őszinte érdeklődőként, sokat sejtetve, de keveset mondva a mélben. Nem is kellett sokat várni, jött a válasz:

Amire még mindig úgy gondoljuk (és nem csak a helyesírásért), hogy waddafakk. Szerintetek továbbmenjünk egy személyes találkozóig, hogy megtudjuk, mennyire vonz(z)a magával az erkölcsöt, a jó modort és a tisztességet ez a ház? Szavazz!

Megtudjuk, hogy mi ez a ház?

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.