Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Talán már te is fantáziáltál róla - legalább gyerekkorodban - hogy milyen király lenne, ha egyszer csak kiderülne rólad, hogy valódi lángelme vagy. Talán csak a megfelelő alkalomnak kell eljönnie, amikor végre megvillanthatod rejtett tehetséged.

Ha szeretnéd kitalálni, hogy valójában lehet-e még belőled a következő Nikola Tesla, akkor mindenképpen fuss végig az alábbi pontokon. Az Elite Daily ugyanis 6 jelét szedte össze a kiemelkedő intelligenciának, mi pedig örömmel osztjuk ezeket meg veled.

Mindent megkérdőjelezel - kíváncsi természet vagy és mindennek meg akarod fejteni az okát? Éppen ez a zsenialitás első jele, hiszen egy briliáns elme soha nem hagy fel a kérdésekkel, folyamatosan meg akarja ismerni az univerzum és a létezés legmélyebb titkait is.

Beszélsz magadhoz - az emberek általában teljesen hülyének nézik azokat, akik magukban motyognak, pedig az a fura alak talán csak egy meg nem értett géniusz. Ha néha te is azon kapod magad, hogy éppen magaddal társalogsz, nem kell aggódni miatta, felfoghatod egy biztató jelnek is.

Szeretsz olvasni - a mai világban ritkaságszámba megy az, aki élvezettel fogyasztja a szépirodalmat. Ha te inkább töltöd a hétvégéd egy könyvtárban vagy otthon egy jó könyv társaságában ahelyett, hogy a haverokkal csapatnád valami szórakozóhelyen, az bizony árulkodó jele lehet annak, hogy egy lángelme vagy.

Egy kicsit szétszórt vagy - az intelligens elmének is megvannak a maga hibái. Mivel tele van a fejed kérdésekkel, gondolatokkal és egy halom ismerettel, a mindennapos apróságokat képes vagy elfelejteni. Ezzel nincs is semmi gond, semmi sem lehet tökéletes.

Folyamatos kihívások elé állítod magad - egy igazi zseni szereti a kihívásokat, saját maga számára teszi egyre magasabbra a lécet. Nem elégszik meg a minimummal, mindig maximumra törekszik. Ha bírod a különböző fejtörőket és gondolkodós játékokat, az bizony jót jelent.

Sokat aggódsz - a géniuszok általában nem a leglazább emberek, köszönhetően a folyamatos agyalásnak. Hajlamosak túlgondolni mindig mindent, ez pedig érzelmileg megterhelő lehet.

Ha ezek közül a pontok közül több is igaz rád, akkor szívből gratulálunk; talán egy hamisítatlan zseni vagy. Azért a biztonság kedvéért olvasd el az alábbi cikkünket is, ahol felsoroltunk néhány további árulkodó jelet:

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.