Van egy dolog, amit biztosan nem tudtál a sztriptízbárokról
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ugye ismerős az a mémmé vált mondás, mikor valaki elhajítja a matekkönyvét és azt mondja: „Fuck this shit, I'll be a stripper”? Azért mondja ezt, mert baromira nem gondol bele abba, hogy ez pontosan mit is jelent – és mennyibe kerül!

A sztriptízbárok ugyanis egyáltalán nem kínálnak könnyű és azonnali megélhetési lehetőségeket a jó csajoknak.

Sőt.

A sztriptízbárokban tudod kik kapnak fizetést? A kidobófiúk, a bárpultosok, a személyzet, a beengedőember, a menedzser, a mádám, a biztonsági őrök.

Mindenki, kivéve a sztriptíztáncosokat.

Ők ugyanis független, úgymond freelance-szabadúszó szerződést kötnek a klubbal. Amiben megállapodnak, hogy a klub bizony egy árva buznyákot sem fizet nekik. Minden pénz, amit megkeresnek, az a jattból és a privát táncokból jön be, tehát időben, szórásban és pénzmennyiségben is teljesen kiszámíthatatlanul.

De ez még csak a kezdet, hogy nulla forintról indulnak. A neccesebb rész az, hogylétéről

még csak nem is nulláról indulnak, hanem mínuszból.

Mivel minden klubba való bekerülésért tagságot kell fizetni. Ez országonként változik, hogy napi, heti vagy havi eloszlásban fizetendő, az árak is változóak, de a tagság maga nem kevés. Londonban például egy átlagos, Canary Wharf-i biznisznegyed közepén lévő bár heti 200 fontot kér minden táncostól. Ez kb. 70 ezer forintnak felel meg. Hetente.

Jól érted: a sztriptíztáncosok nemhogy fizetést nem kapnak, de ők fektetnek be nem is kevés pénzt a bizniszbe.

És még fokoznánk a dolgot: a jattokból és privát táncokból kapott pénzek (melyek, ha már Londonnal jöttünk, akkor maradunk is: 10, 20, 25, 50 fontért kelnek el, alulöltözöttségtől, privátságtól és időtartamtól függően) SEM maradnak náluk teljesen. Mindegyikből lecsíp a klub egy bizonyos százalékot, általában 10% körüli összeget a teljes éjszaka bevételéből. Emellett ki nem mondott szabály, hogy a táncosok jattot adnak a személyzetnek: a kidobófiúknak, pincéreknek, személyzetnek. Ez vagy estéről-estére alakul, vagy egy havonta maghatározott összeg, amit a táncosok bedobnak a közösbe.

De akkor miért is jó ez?

Természetesen azért, mert ha jól megy a szekér, le lehet szakítani a csillagokat az égről és fél év alatt három évnyi fizetést összerakni. A táncosok bármennyit a klubban lehetnek: ők döntik el a munkabeosztásukat és a munkaidejüket is; olykor félig bent is laknak a lányok és 16-18 órákat is a klubban vannak, mert például visszatérő kuncsaftjaik a környéken dolgozó üzletemberek és ebédenként járnak be pár órára – majd 6-8 óra múlva kezdődik az esti műszak. Persze ez sem olyan könnyű: sok a fúrás a lányok között is, ki-milyen ügyféllel foglalkozik, ki-mennyit vállal be (lingerie-ben vagy topless vagy teljesen meztelent is), kinek jutnak a jobb helyek (pl.: rúd), a kezdőknek pedig ki kell alakítaniuk az ügyfélkörüket, ami hetekbe telhet, amíg könnyen lehet, hogy csak veszti a pénzt. De aztán persze szénné keresheti magát, ha kitart és jól csinálja, ezt nem kérdőjelezzük meg.

Mindenesetre annyi biztos, hogy minden táncos nemhogy nullszaldóval, hanem kemény tőkebefektetéssel kapja a lába közé a rudat.

Ha te pedig egy nőt kapnál a lábaid közé, és vele gondolkoznál pár nyalánkságban, a Vágyaim.hu lesz a te szexjátékszer-kánaánod!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.