A Japánból származó, luxuskörülmények között tartott wagyu marha húsa ugyebár a speciális szerkezete miatt olyan értékes és finom, hiszen a zsírja gyönyörűen átszövi azt.

Ebben a videóban azt figyelhetjük meg, milyen műgonddal készítik el az ebből készült steaket egy New York-i étteremben, aztán pedig milyen élvezettel fogyasztja el ez a szerencsés flótás, Nick Solares.

A kérdés már csak az, hogy megéri-e ez a hús azt a 350 dollárt, vagyis 93 ezer forintot, amit elkérnek érte. A kérdéssel mi is úgy vagyunk, mint a videóban szereplő Nick, vagyis egyszer az életben mindenképpen érdemes lehet kipróbálni, többször meg úgysem engedhetnénk meg magunknak.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát? Gracie édesanyja Penthouse-modell volt…

Tudományos eredmények mozdítják előre az ártalomcsökkentést

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés