Nyáron minden egyben van, ami igazán megtámadhatja a belőtt sérókat. Meleg, por, izzadás. Kerestünk pár frizurát, amit viszonylag könnyű karbantartani, akkor is, ha már a beton is izzadni kezd.

1. stílus – Az erősen felnyírt

Legmeghatározóbb képviselője: Tom Hardy

Kinek ajánljuk: bármilyen hajtípusra megfelelő, kivételt képez sajnos, ha rengeteg hajad van.

Hogyan lődd be: krémes hajformázót használj, és egyszerűen borzolj bele a hajadba! Ha szárazon rakod rá, matt hatást érsz el, jobban fog látszani, hogy van a hajadban valami. Ha vizesen teszed rá, akkor természetesebb, lesz a sérónak némi fénye.

2. stílus – Klasszikus jól fésült

Legmeghatározóbb képviselője: John Cho

Kinek ajánljuk: vastag szálú, egyenes hajra.

Hogyan lődd be: nem igazán kell belőni, maga a vágás megadja a fazon formáját, sokat segít, ha szárítás közben a választékot már megcsinálod. Krémes formázóval az ujjaid segítségével fésüld arra, amerre szeretnéd, hogy álljon, és kész is vagy.

3. stílus – A pár milis

Legmeghatározóbb képviselője: Will Smith

Kinek ajánljuk: nem csak afroamerikai sztároknak! Bárkinek szuper ez a típus, akinek rengeteg göndör vagy egyenes szálú haja van, amit egyáltalán nem képes kordában tartani.

Hogyan lődd be: minden a fodrászon múlik! Válaszd a legjobbat, akkor a látszólag egyszerű frizura is mutatni fog. Ha nagyon göndör a hajad, menj át rajta egy kis waxszal, segíteni fog, hogy ne legyenek rakoncátlanságok.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon