Sokkal nehezebb elegánsan kinézni nyáron, mivel néha annyira meleg van, hogy az öltöny egész egyszerűen nem opció.

Vannak viszont olyan darabok, amelyek teljesen szezonfüggetlenek, vagy legalább akad belőlük nyárbarát, úgyhogy egész évben emelnek a nívódon.

Az óra

Nyilván tudjuk, hogy egy jó kiegészítő öltöztet, és egy egyszerűbb outfitben is lehet elegáns megjelenésed, ha jól variálod őket. Az óra vitán felül az egyik ilyen jó barát, különösen ez a Zeppelin LZ120 Rome 7198-4-es modell. Szinte érezni rajta a dolce vitát, és nem nélkülözi a klasszikus eleganciát. Meleg árnyalatú domorú számlapja, klasszikus bőrszíja, elegánsan ívelt tokja alkalmassá teszi a lazább és az elegánsabb outfitekhez is. Plusz gyönyör, hogy egyedi a számlapja, és kijelzi a holdfázisokat.

Az ékszer

Nem sok ékszermárka gondol a férfias férfira. A Thomas Sabo évről évre olyan kollekcióval rukkol elő, amit TÉNYLEG felvehet bármelyik macsó. A legkézenfekvőbb férfiékszer a karkötő, mert egy egyszerűbb darabbal nem lehet mellélőni. Ez a nappabőr fonott karkötő ezüsttel kombinálva biztos és maradandó része lehet a ruhatáradnak.

A kalap

Nyáron jobban elfogadott, hogy kalapot viselj. Jöhetnek a szalmából és egyéb könnyű anyagokból készült csodák, amelyek a leghidegebb szíveket is megdobogtatják. Érdemes beruházni egy drágább panama kalapra, vagy számolj azzal, hogy sehogy sem áll úgy, mint a képeken. Válassz minőségi kalapot, például a Lock & Co. Hatters londoni cégtől, vagy nyeld be, hogy egy szezont sem bír ki.

A táska

Nem csak a nőknek kellene márkás táskákat vásárolni. Tudjuk, állati drága, de ha egy vintázs darabot választasz valamelyik külföldi second hand oldalon, akár a feléből is megúszhatod, és tuti, hogy még huszonöt évet kibír. Nem mellékes, hogy ezzel kilépsz a fast fashion által létrehozott tömeges fogyasztási láncból, és csökkented a öko lábnyomodat. A Vestiaire Collective oldalán szuper darabokat lehet lőni, attól függően, mire szeretnéd használni a táskát. Egy biztos, ha legalább a táskád és az órád minőségi darab, akkor az egész öltözéked felértékelődik.

A napszemüveg

Kell is, meg szép is, ennyire egyszerű. Figyeld meg, mennyivel menőbb a szettód, ha feldobsz hozzá egy lencsét. A Dior évtizedek óta a legérdekesebb és legfrankóbb szemüvegeket dobja a piacra, amelyek amelett, hogy elképesztően jól néznek ki, nagyon magas minőséget képviselnek. Nem kell a lila, zöld, kék darabot választani, elég, ha a fazonban van valami plusz, amitől látszik, hogy nem egy piaci termék. Nekünk ez a Blacktie 254S modell jön be.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon