Őrjöngő tömeg, trükkös színpadi ruhák, bonyolult koreográfia, az előadót elragadja a szenvedély… és máris kész a címlapsztori, csak éppen nem a művészi nagyságáról, hanem az akaratlanul kivillantott intim részekről.

Kivillanó mellbimbók, alsóneműk, szétpattanó gombok és repedő varrások. Az átlagember ilyenkor diszkréten hazasunnyog, de a legnagyobb előadók ilyenkor is kénytelenek fullba nyomni a show-t, és csak a szám végén beiktatni egy kis ruhaigazítást.

Tony Braxton

Hát igen, ez a ruha elszabadult!

Taylor Swift

Minden sztárnak kijár egy igazi Marilyn Monroe-pillanat, nem igaz?

Janet Jackson

Történelmi pillanat volt, amikor egész Amerika egyszerre szisszent fel Janet és Justin Timberlake Super Bowl-performansza során.

Chrissy Teigen

A romantikus szerenádot némiképp megzavarta az a pillanat, amikor egy táncmozdulatnál Chrissy ruhája teljesen férlecsúszott. Pluszpont jár, amiért zseniális humorral kezelte a szitut!

Nicky Minaj

Persze, a legvisszafogottabb úrinők is villantanak mellbimbót koncerteken vagy a vörös szőnyegen (rád nézünk, Sophie Marceau), de Nicky nem kispályázott: első ilyen jellegű balesetét stílusosan a Good Morning America élő műsorában követte el.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon