Dobj be egy presszót reggel, aztán vedd magadra. Hogy lehetséges ez?

A Helly Hansen márka mindig is az innovatív fejlesztéseiről volt híres, de most önmagát is túlszárnyalta.

Az S.Café kávézacc technológia alkalmazásával továbbfejlesztette a már ismert LIFA Active Light szövetét, ami ennek köszönhetően 50 faktoros UV-védelemmel vértezte fel magát. Gondoltad volna, hogy te a zaccot a szemétbe dobod, mások meg menő fejlesztéseket tolnak vele?

A LIFA Active Light anyag bármilyen időjárási körülmények között szárazon tartja a bőrödet, köszönhetően a magasfokú víztaszító és nedvességelvezető tulajdonságának. A kávézacc technológiát is bevetve jócskán megnőtt a faktorszáma a ruháknak, és mivel beépül a szövetbe, mosás után sem veszít hatékonyságából.

A márka tervezői gondoltak a férfiakra és nőkre egyaránt. Az S.Café technológia a férfiak számára tervezett HH LIFA Active Light Short Sleeve Polo, illetve a női W HH LIFA Active Light Short Sleeve Shirt felsőkben egyaránt megjelenik.

Ezek a termékek ideálisak tavaszi-nyári vitorlázáshoz vagy sportoláshoz. A pehelykönnyű felsők lélegeznek, de teljesen elegendő szigetelést biztosítanak, továbbá gyorsan száradó szerkezetüknek köszönhetően egész nap kényelmesek.

Vitorlázásra fel!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon