A kávé, ami megvéd az UV-sugárzástól

Dobj be egy presszót reggel, aztán vedd magadra. Hogy lehetséges ez?

A Helly Hansen márka mindig is az innovatív fejlesztéseiről volt híres, de most önmagát is túlszárnyalta.

Az S.Café kávézacc technológia alkalmazásával továbbfejlesztette a már ismert LIFA Active Light szövetét, ami ennek köszönhetően 50 faktoros UV-védelemmel vértezte fel magát. Gondoltad volna, hogy te a zaccot a szemétbe dobod, mások meg menő fejlesztéseket tolnak vele?

A LIFA Active Light anyag bármilyen időjárási körülmények között szárazon tartja a bőrödet, köszönhetően a magasfokú víztaszító és nedvességelvezető tulajdonságának. A kávézacc technológiát is bevetve jócskán megnőtt a faktorszáma a ruháknak, és mivel beépül a szövetbe, mosás után sem veszít hatékonyságából.

A márka tervezői gondoltak a férfiakra és nőkre egyaránt. Az S.Café technológia a férfiak számára tervezett HH LIFA Active Light Short Sleeve Polo, illetve a női W HH LIFA Active Light Short Sleeve Shirt felsőkben egyaránt megjelenik.

Ezek a termékek ideálisak tavaszi-nyári vitorlázáshoz vagy sportoláshoz. A pehelykönnyű felsők lélegeznek, de teljesen elegendő szigetelést biztosítanak, továbbá gyorsan száradó szerkezetüknek köszönhetően egész nap kényelmesek.

Vitorlázásra fel!

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon