Végre megérkezett MacGyver lopásbiztos high-tech hátizsákja, amitől állandóan menni akarsz majd valahova

Mi az egyik legidegesítőbb dolog, amit egy hátitáskában el tudsz képzelni? Talán az, hogy nem elég biztonságos, és bármikor ellophatják belőle az értéktárgyaidat. És a másik? Hogy nem játssza a szuperhőst akkor, amikor egy kibaszott fontos telefonbeszélgetés közben egyszer csak lemerül a telefonod.

Na jó, akad még néhány szempont, amelyet érdemes figyelembe venni a megfelelő hátitáska kiválasztásakor, azonban Antoniót még így is kiemelnénk, ugyanis nagyon jól összerakták.

  • Kopásálló, vízálló, továbbá nagyon szívós poliészter anyagból készült, amit nem lehet egy mezei eszközzel kiszúrni vagy átvágni.
  • Ezen felül rejtett cipzárral és zsebekkel van felszerelve, hogy illetéktelenek ne nagyon turkáljanak benne mondjuk a buszon vagy a villamoson.
  • És ami az egyik legkirályabb: beépítettek a táskába egy powerbankot, hogy a telefonodat egyszerűen tudd tölteni használat közben úgy, hogy a táskát nem kell levenned a hátadról – ebben a zsinórszerűen kilógó USB-töltőcsatlakozó lesz a segítségedre.

Mindez annak fényében, hogy naponta 400 ezer olyan lopás történik, amely során a táskáinkból emelnek el értéktárgyakat, nem rossz választás. Antonio megjelenésére sem lehet egyébként panasz, éjkék és fekete-szürke színkombinációkban kapható. Az űrtartalma 35 liter, egyszóval jó sok minden elfér benne, továbbá a táska hátulján fényvisszaverő pontok vannak, ez pedig jól jöhet az esti sétálás vagy bringázás során.

Persze manapság már nem olyan nagy kunszt lopásbiztos készülékeket, kiegészítőket tervezni; mint ahogyan már lassan a fák ágaiból is USB-kábelek fognak kinőni. De kb. 15 ezer forintért – a kiszállítás elvileg ingyenes – nagyon jó vételnek tűnik, főleg, hogy a piacon ilyen kaliberű táskák jóval drágábban kezdődnek.

És ha eleged van abból is, hogy tizenhat kulcs csörög a zsebedben, akkor ezt is ajánljuk:

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon