Tudjuk, amit tudunk az őszes halántékról, de igazság szerint egy elég menő stílus is szükséges ahhoz, hogy negyven felett is labdába rúghasson a férfi.

Azt gondolhatnánk, a férfiak negyven felett bizony elkezdenek tatásodni: a slim fit farmert felváltja a ronda színű bootcut, a stílusos sneaker átalakul valami otromba fűzős cipővé, a karcsúsított ing pedig hirtelen alaktalan vitorlává változik. A most következő urak bebizonyítják, ebben a korban is van élet, sőt! Ők jobban néznek ki, mint valaha!

Jeff Goldblum

Nem hogy negyven , hanem hatvan felett jár, de őt ez nem akadályozza meg abban, hogy húszéveseknek kitalált cuccokat aggasson magára. Az, hogy mégsem válik nevetségessé, a zseniális humorérzékének és atom magabiztosságának köszönhető.

Martin Freeman

Az a csávó, akire sosem számítunk, mégis mindig megmenti a helyzetet. Mindegy, hogy Sherlock vagy éppen a Fekete párduc oldalán teszi a dolgát csendesen, az biztos, a vörös szőnyegre lépve már átveszi az irányítást. Tökéletesen hozza az alter brit vonalat, akár az Oasis egyik tagja is lehetne.

Idris Elba

A Luther sztárja olyan jó formában van, hogy nehéz lenne kitalálni, már az ötven felé közeleg. Mindig van egy laza street vibe a megjelenésében, ami talán annak köszönhető, hogy a színészet mellett dj-ként is fel szokott lépni.

Stanley Tucci

Szerepeiben nem mindig számít stílusikonnak, de a Hunger Games színésze a vörös szőnyegen zseniálisan variálja a jól szabott darabokat. Az olaszos elegancia példaképe, hiszen az utolsó gomb és öltés is gondosan a helyén van – de némi humort is szokott csempészni a szettekbe. A zseniális szemüvegkeretekről sem szabad megfeledkeznünk, hiszen ezek a kopasz pasik legjobb kiegészítői.

Noel Gallagher

A rocksztároknak nem mindig sikerül a méltóságteljes öregedés, de Noel Gallagher megjelenése mindig makulátlan (ad ő eleget a bulvársajtónak botrányos megjegyzéseivel). Zseniálisan áll rajta a bőrdzseki, ami ötvenen túl már komoly teljesítmény. Ha az ő stílusát akarod koppintani, gondolkozz hétköznapi ingekben, és rétegezd őket rövid fazonú (Harrington, motoros- vagy trucker) dzsekikkel!

Steve Carell

A 40 éves szűz sztárja mostanra érett igazán be. Ahogy karrierje is szárnyal, stílusa is egyre magabiztosabb és elegánsabb. A hibátlan öltönyök és funky nyakkendők mellett Steve borostája is figyelemre méltó: a tökéletesen ápolt, mákos stílusért rajonganak a nők.

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon