Díszítsd fel karácsonyfaégőkkel a dús szakálladat, és mindenki rád fog figyelni

Hosszú és dús szakállad van, ráadásul nagyon elragadott az ünnepi hangulat? Akkor díszítsd fel karácsonyi égőkkel. Nemcsak piszok hangulatos és látványos, hanem tök praktikus is a sötét téli napokon.

Ha nem a „csináld magad!” módszer mellett tennéd le a garast, és mondjuk épp Londonban tartózkodsz, akkor bizony nagy mázlid van, mert a kelet-londoni Stratfordban 11 és 16 óra között te is bejelentkezhetsz egy ehhez hasonló arcszőrzet-díszítésre az East Village Christmas Maker's Marketbe.

De akár a hazai vizeken is bepróbálkozhatsz egy-egy fodrásznál, aki szabadidejében imád barkácskolni. (De a fordított felállás is abszolút rendben van.)

De akár otthon is simán össze lehet hozni a dolgot, természetesen a kreativitás mellé nem árt egy kis gyakorlatiasság: érdemes megfontolni, hogy milyen világítórendszert telepítünk az arcszőrzetünkbe, mert azért az nem jó buli, ha egyszer csak lángra kap. (Szerencsére a LED-lámpák esetében ettől nem igazán kell tartanunk, cserébe viszont alig fogja melegíteni az arcunkat.)

De más módszerek is vannak arra, hogy látványosan feldíszítsd a szakálladat, ezeket pedig még könnyebb otthon összehozni:

20 feldíszített szakáll karácsonyra

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon