Olyan irányba ment a Dolce & Gabbana, amire nem nagyon számítottunk

Hivatalosan is meg vagyunk lepődve.

A D&G milánói, a Smeg a nem túl távoli Emilia Romagna tartományban, Guastalla-ban született, így egy kollaboráció ötlete telejsen magától értetődőnek tűnik. Csakhogy egy divatházról és egy hűtőgépeket gyártó cégről beszélünk, így aztán a közös munkájuk végeredménye elég különleges lett. Dolcéék a Divina Cucia (isteni konyha) nevű sorozatukban már terveztek konyhai felszerelésüket, most viszont a hűtővel, a szagelszívóval és a sütővel eléggé szintet ugrottak.

A minta természetesen fontos: a tervezők kétféle szicíliai mintával díszítették fel a háztartási eszközöket, az egyik, a sárga a Crocchi, amelyen almák, körték és cseresznyék láthatók.

A kollekció a most futó Salone del Mobilén debütált, de nemsokára meg fognak jelenni a Smeg londoni főhadiszállásán is.

Ez is érdekelhet:

Könnyű színekkel és még könnyebb anyagokkal készül a nyárra a Boss - Roadster

Hogy milyen lesz ez a nyár? Bossosan elegáns, ami az elegánsnak egy olyan formája/típusa, amely csak és kizárólag rájuk jellemző. Időtlen, urbánus, mindig felismerhetően elegáns, kozmopolita, a férfikollekció darabjai férfiasak, a nőié nőiesek. A kollekció arcának a Marvel-filmekben feltűnt Sebastian Stant és a modell Romee Strijdet kérték fel, előbbi New York-i lakosként a metropoliszra jellemző forró évszakban a funkcionálisan könnyű darabokat és a világos színeket szereti.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon