Ez az Air Jordan Legacy 312 története egy vadonatúj cipőben
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Don C, valódi nevén Don Crawley, a Just Don tulajdonosa most új szintre emeli az Air Jordant, méghozzá a Legacy 312-vel. Ez tipikusan azoknak a srácoknak a cipője, akiknek az arcukra van írva az életfilozófia: „Egész életemben Jordan fan voltam és vagyok.”

Mondja a Jordan igazgatója. Don elmeséli, hogy apja minden játékot felvett Michael Jordanről, amikor a Bulls-nál játszott 1984-től 1998-ig. Az apa-fia kombónak különleges kapcsolata van ezekkel a felvételekkel: Don kiragadott részleteket belőlük, majd újragondolta azokat cipő formájában, hogy végül megszülethessen a Legacy 312.

1988 februárjában megdöbbentő volt számára, hogy látta Michaelt egy Nike Air Alpha Force cipőben játszani, mert kevés modell van, amit a sztár felvenne. Mindig azt hitte, hogy az I-es és a II-es Nike cipők voltak az igazi Jordanek, de amikor megjelent a III, akkor mondhatjuk úgy, hogy a márka márkát teremtett.

A cipő a hétvégén kék-fehér-fekete és „szellemzöld” színben kerül piacra, plusz még egy nagyon zsivány, zöld variáció a fiatalabb generáció számára. Don izgatott, hogy szülővárosában tudja bemutatni az új darabot, ez talán még annál is nagyobb élmény, mint amikor egy Jordan rajongó Jordant kap – magyarázza. Szóval ilyen az, amikor egy álom valóra válik.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.