Ezzel a zseniális hasitasival tespedés és zabálás nélkül is aputested lehet

Megnyugodhatnak a sört vedelni és hamburgert zabálni nem akaró, de sörhasra vágyó tömegek. Az aputatyó létezik!!

Mert nincs is vonzóbb annál, mint amikor egy tikkasztó nyári napon felcsapod a pólódat és megszellőzteted kicsit a köldököd. Ám ilyenkor echte gagyi a kockás has! Egy igazi férfi a manőver közben úgy néz ki, mintha Jabba hasfala figyelne ki a pólója alól, de a nagyon menők még prémet is villantanak közben.

Az igazán pusztító aputesthez azonban hosszú hónapok tespedésére és hatalmas mennyiségű gyorséttermi kaja betermelésére van szükség, ami komoly munka lévén szigorú odafigyelést és körültekintést igényel. Az aputatyó (angolul Dadbag) ezt a melót hivatott minimálisra redukálni.

Innen rendelhető, és a zseniális reklámfotók előtt először mutatjuk a kínálatot.

Aki letisztult eleganciára vágyik, annak a Magnust ajánlanánk, de az igazi fashionistáknak mindenképpen a sokkal markánsabb Shermant javasoljuk, amivel garantált az azonnali becsajozás.

Most pedig mutatjuk a kereslet felkorbácsolásának céljával összehozott galériát, melynek megtekintése után tutira nagyon viszketni fog a bankkártyád.

Hiánypótló kiegészítő, de mivel elsősorban nyári viselet (ki akarná ezt a zseniális dizájntárgyat téli kabát alá rejteni?), ezért hozzánk valószínűleg csak jövőre fog begyűrűzni. Alig várjuk!

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon