Jó dolog a farmer, de könnyű megunni. Most bebizonyítjuk, hogy a hét bármelyik napján nyomulhatsz nélküle, mégis menő leszel.

Veheted akár kihívásnak is: kibírsz egy hetet farmer nélkül? Hidd el, könnyebb lesz, mint a száraz november (pláne, mint a mostanában támadó új divat, a száraz január #wtf).

HÉTFŐ: funky öltönyben a céges meetingen

A hétfő a nagy hétindítók napja, miért ne adnád meg a módját? Persze a sötétkék öltöny is jó választás, de ha már stílusról beszélünk, jöhet egy szokatlan, élénk szín is. Mintás pólóval vagy inggel, és egy minimalista sportcipővel lesz teljes az összkép.

KEDD: kreatív kúlság

Vesd bele magad a hétköznapi pörgésbe egy menő, mintás nadrággal, de ne told túl: a szett többi része legyen egyszínű, és passzoljon a nadrág színeihez.

SZERDA: pofonegyszerű monokróm

Hétfőn és kedden már megerőltetted magad a mintás cuccokkal, itt az ideje egy kis pihenőnek. Egyszerű, mégis extra a monokróm szett, amihez a zöld árnyalatai tökéletesek, mindegy, hogy az olíva, a smaragd vagy a méregzöld áll jól.

CSÜTÖRTÖK: kispéntek!

Ez a szett azért zseniális, mert a gyapjúnadrág és a kockás zakó bármilyen munkahelyen tökéletes, az esti sörözéshez pedig elég megszabadulni a zakótól, és feltűrni az ing ujját.

PÉNTEK: menőbb a farmernél

Míg a farmeres kollégák egész héten a casual Fridayt várták, hogy előkaphassák kedvenc farmerüket, te mutasd meg, hogy anélkül is lehet lazázni! Egy piszkosfehér nadrág fáradt pasztellszínekkel és egy szürke kabáttal zseniális megoldás.

SZOMBAT: kockáztass egy kicsit

Hétvégén jöhet a kapucnis pulóver, de nem akármilyen – legyen skótkockás! Ha pedig még a nadrágod és a dzsekid is (enyhén) hozza ezt a mintát, egészen Insta-kompatibilis lesz az összkép.

VASÁRNAP: csak a jogging

Vasárnapi kajáláshoz, kiránduláshoz ideális a pamut tréningnadrág. Kerüld el az "épp a gymből jövök" effektet egy fényes bomberdzsekivel és a legmenőbb sneakereddel!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon